Algemeen

Netflix zou eindelijk vooruitgang met 'Bright 2' boeken

Nieuwe schrijver moet de film productieklaar krijgen.

door Bram de Groot om 11:50 in Algemeen
De sciencefiction fantasyfilm Bright uit 2017 was een van de eerste echte Netflix-blockbusters. De film van Suicide Squad-regisseur David Ayer had een enorm budget en rollen voor flink bekende Hollywood-acteurs. Deel twee is nu onderweg.

Er wordt al eventjes gewerkt aan een script door Evan Spiliotopoulos (Snake Eyes, Beauty and the Beast) en nu meldt Discussing Film dat er een tweede schrijver is aangesteld, namelijk T.S. Nowlin. Deze scenarioschrijver maakt binnenkort zijn regiedebuut met Shrine met onder meer Jeffrey Dean Morgan. Eerder schreef hij schreef hij scripts voor The Maze Runner en Pacific Rim Uprising.

Zomer 2020
De opnames voor Bright 2 zouden in de zomer van 2020 moeten starten en Will Smith en Joel Edgerton zouden terugkeren als respectievelijk de menselijke politieagent Scott Ward en de Orc-politieagent Nick Jakoby.

Of de zomer van 2020 gehaald wordt ligt aan de werkzaamheden die afgerond moeten worden voor de remake The Dirty Dozen. Dit is namelijk de eerstvolgende regieklus voor Ayer.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RyaneWaldu

Avatar

Niemand wilt die shit
Ben letterlijk in slaap gevallen tijdens het zien ervan

ridjieddo

Avatar

Ik ben een van de weinigen die deze film echt top vindt. Het concept vind ik zeer tof - fantasy in moderne tijd met elven, orcs en magie. Het heeft veel potentie om groots te worden. In de eerste film deden ze er leuke dingen mee en in een sequel kan het alleen maar beter worden.

RyaneWaldu

Avatar

De eerste 10 minuten was ik ook gehyped na het mooie conxept van de film maar het begon al snel een saaie boel te worden

Dawgruule

Avatar

Ik heb me vermaakt bij deze film en vond hem niet slecht. Het probleem is wel dat ik er letterlijk niets van onthouden heb

NieuwsFilm