Netflix zou eindelijk vooruitgang met 'Bright 2' boeken

Nieuwe schrijver moet de film productieklaar krijgen.

De sciencefiction fantasyfilm Bright uit 2017 was een van de eerste echte Netflix-blockbusters. De film van Suicide Squad-regisseur David Ayer had een enorm budget en rollen voor flink bekende Hollywood-acteurs. Deel twee is nu onderweg.

Er wordt al eventjes gewerkt aan een script door Evan Spiliotopoulos (Snake Eyes, Beauty and the Beast) en nu meldt Discussing Film dat er een tweede schrijver is aangesteld, namelijk T.S. Nowlin. Deze scenarioschrijver maakt binnenkort zijn regiedebuut met Shrine met onder meer Jeffrey Dean Morgan. Eerder schreef hij schreef hij scripts voor The Maze Runner en Pacific Rim Uprising.

Zomer 2020
De opnames voor Bright 2 zouden in de zomer van 2020 moeten starten en Will Smith en Joel Edgerton zouden terugkeren als respectievelijk de menselijke politieagent Scott Ward en de Orc-politieagent Nick Jakoby.

Of de zomer van 2020 gehaald wordt ligt aan de werkzaamheden die afgerond moeten worden voor de remake The Dirty Dozen. Dit is namelijk de eerstvolgende regieklus voor Ayer.

NieuwsFilm

meest populair