Celebrity

Rose McGowan is bang dat Weinstein haar 'uit de weg zal laten ruimen'

Ook al verdwijnt hij achter de tralies, ze denkt dat hij misschien alsnog wraak zal nemen.

door FilmTotaal om 14:16 in Celebrity
Actrice Rose McGowan is een van de prominente figuren van #MeToo. Zij was namelijk een van de eersten die zich uitlieten over Harvey Weinstein, die recentelijk schuldig werd bevonden en dus (normaal gesproken) een hele tijd achter de tralies zal verdwijnen. Toch is McGowan bang dat de eerst zo machtige Hollywoodproducent nog wraak zal nemen.

Zo zei de actrice : ''Ik ben er eerlijk in. Ook al is Weinstein nu veroordeeld, ik maak me nog steeds zorgen. Ik zat thuis bijvoorbeeld te denken dat ik misschien mijn kleren moest gaan wassen toen ik in een keer, zo uit het niets, dacht: ''Misschien zal hij wel een huurmoordenaar inhuren om mij uit de weg laten ruimen''. Zulke gedachten spoken helaas wel vaker door mijn hoofd en dat is ziek en verkeerd. Dat is één van de redenen waarom ik hier zo hard voor heb gevochten, om hem te stoppen''.

Tevreden
McGowan is dan ook uiterst blij dat Weinstein de bak in gaat: ''Ik wilde een stem zijn voor de mensen die zich niet kunnen laten horen. De laatste keer dat ik een gevoel van hoop kende, was voordat hij mij verkrachtte. Het liefst zou ik willen dat hij niet meer bestond, ik denk dat de wereld dan een betere plek zou zijn, maar ik ben al lang blij dat hij niet meer zijn gang kan gaan en er een seksueel roofdier van de straten weggehaald is''.

NieuwsFilm