Nieuwe TV-trailer 'James Bond: No Time to Die'

Heeft Blofeld een meesterplan om Bond uit te schakelen?

Over een dikke maand is het eindelijk zover en kunnen we genieten van de nieuwe James Bond film, No Time to Die. Het zal Daniel Craig's laatste keer zijn als James Bond en het wordt een hele kluif. Zo zal hij het moeten opnemen tegen de villain Safin (gespeeld door de met een Oscar bekroonde acteur Rami Malek) maar zal ook Christoph Waltz's Blofeld opnieuw te zien zijn. Beide slechteriken komen in het nieuwe tv-spot hieronder voor.

Ondanks het feit dat we in de trailer niet zo heel veel nieuwe beelden zien, zijn ze toch indrukwekkend en gelukkig geven ze niet teveel weg. Het is namelijk nog niet geheel duidelijk hoe Blofeld in het verhaal past en wat voor een rol hij gaat spelen, maar het lijkt er wel op dat hij een plannetje heeft. Bekijk het tv-spotje hieronder.



Wat te verwachten?
Het is natuurlijk logisch dat er flink over de film gespeculeerd wordt. Sommigen verwachten dat Safin de laatste SPECTRE-agent is, die Blofeld's meesterplan moet uitvoeren en Bond uit de weg wil ruimen. Ook wordt Léa Seydoux's personage Madeleine Swann ervan verdacht een relatie te hebben gehad met Safin.

NieuwsFilm

meest populair