Foto's van middeleeuwse Ben Affleck en Matt Damon in Ridley Scott's 'The Last Duel'

Foto's van middeleeuwse Ben Affleck en Matt Damon in Ridley Scott's 'The Last Duel'

Affleck liet weten dat het fantastisch wordt!

Ben Affleck en Matt Damon zijn al decennialang goede vrienden. Samen wisten ze hoge ogen te gooien met Good Will Hunting. Ook schreven ze beiden het script, wat hun een Oscar opleverde en ze speelden allebei belangrijke rollen in de film. In 1999 deelden ze opnieuw het scherm, in Kevin Smith's Dogma. Begin volgend jaar is het weer zover. Dan zullen ze namelijk te zien zijn in Ridley Scott's The Last Duel, waarvan nu de eerste paar foto's online zijn verschenen.

Het verhaal volgt twee ridders en tevens vrienden (gespeeld door Damon en Adam Driver). Een van beiden komt terug van een oorlog en ontdekt dat de ander zijn vrouw (gespeeld door Jodie Comer) heeft verkracht. Niemand wil echter de vrouw geloven, waarna de soldaat er bij de koning van Frankrijk op aandringt om een gevecht tot de dood met de ander te organiseren. Even leek het erop dat Ben Affleck de hoofdrol zou spelen, maar hij moet het doen met een bijrol. Toch is hij al in zijn kostuum hieronder te zien, net zoals Damon. Een foto van Driver ontbreekt nog, al zal deze naar alle waarschijnlijkheid niet lang op zich laten wachten.



Affleck enthousiast
Ondanks het feit dat de foto's niet zo heel goed werden onthaald, liet Affleck weten dat het uiteindelijke resultaat meer dan de moeite waard zal zijn: ''Ik heb nog nooit in een middeleeuwse film gespeeld!'' grapt de acteur. ''Het verhaal speelt zich af in 1386, dus alles gebeurt met harnassen, zwaarden en al dat soort dingen. Ik vind het geweldig! Ik heb het script geschreven samen met Matt en Nicole Holofcener. Ik vraag me af waarom we niet eerder met dat idee zijn gekomen, want het is echt leuk om te doen. Ik ben in ieder geval zeer tevreden dat ik de tijd heb gevonden om dit met Matt te doen. Maar ook de rest van de cast en crew mag er zeker zijn. Ridley Scott regisseert, terwijl Jodie Comer en Adam Driver ook belangrijke rollen spelen. Dit wordt iets moois!''

NieuwsFilm

meest populair