Boek onthult eindelijk hoe Palpatine terug kon keren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Boek onthult eindelijk hoe Palpatine terug kon keren in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Hoe zit het nou echt met de meest kwaadaardige vent die we kennen?

Star Wars: The Rise of Skywalker bracht niemand minder dan Palpatine terug. Maar de beste man leek dood te zijn. De film legde niet uit hoe hij kon terugkeren. De boekversie van de film, die binnenkort uitgebracht wordt, laat nu zien hoe de Keizer terug kon keren.

Rae Carson schreef het boek en dat verschijnt op 17 maart in de winkel. Lucasfilm Publishing verkocht er echter al een aantal op de C2E2 in Chicago en mensen plaatsen nu delen van dat boek online. Een deel ervan draait om Kylo Ren die aankomt op de planeet Exegol en daar Palpatine tegenkomt.

Een kloon!
Kylo ziet dat de Keizer vastzit aan allerlei machines en herkent ze van de Clone Wars. Daar leidt hij uit af dat de duistere geest van Palpatine te sterk is voor het gekloonde lichaam waarin hij zich bevindt en ervoor zorgt dat het rap degenereert. Palpatine overleeft enkel in het lichaam door de vloeistoffen die erin gestopt worden.

Dat verklaart trouwens ook meteen waarom Palpatine zichzelf onthulde. Hij moest wel: anders zou hij dood gaan en zou zijn lichaam sterven en hijzelf misschien ook wel. Dat wilde de beste man natuurlijk voorkomen door een nieuw lichaam te zoeken dat kon dienen als gastheer.

NieuwsFilm

meest populair