Mark Wahlberg wil rapper Post Malone van zijn tatoeages afhelpen

Mark Wahlberg wil rapper Post Malone van zijn tatoeages afhelpen

Maar of hem dit gaat lukken is nog maar de vraag...

Mark Wahlberg speelt in de ene na de andere film. Zijn nieuwste project heet Spenser Confidential, waarin o.a. ook de rapper Post Malone te zien zal zijn. In een recent interview liet Wahlberg zich over hun vriendschap uit en over hoe hij de bekende rapper van zijn tatoeages af probeert te helpen.

De nu 48-jarige Wahlberg brak jaren geleden door als rapper en had toen ook de nodige tatoeages laten zetten, maar kreeg hier later spijt van: ''Ik werd een stuk volwassener en liet mijn tatoeages weghalen. Maar ik heb er nooit zoveel gehad als Malone, die nu zelfs tatoeages op zijn gezicht heeft laten zetten...

Behoorlijk pijnlijk
Wahlberg wilde dan ook al zijn tatoeages later verwijderen voor The Fighter, maar dit duurde uiteindelijk heel wat langer dan verwacht: ''Het heeft maar liefst vijf jaar geduurd om alles weg te laten halen. Het doet echt gigantisch veel pijn. Het is alsof iemand de hele tijd kokend heet vet over je lichaam gooit... Ik vond het vreselijk. Ik zei dan ook tegen Posty dat hij heel wat bier naar achterover moet gieten om op die manier van zijn tatoeages af te komen, in de hoop zo minder te voelen''

Waarschijnlijk niet
Ondanks het advies van Wahlberg, zal de 24-jarige zanger, o.a. bekend van de nummer Sunflower voor Spider-Man: Into the Spider-Verse, zijn tatoeages niet laten weghalen. ''Hij liet me weten dat ze allemaal een belangrijke betekenis hebben'' gaat Wahlberg verder. ''Hij wil ze dan ook zijn hele leven houden, maar ik vermoed dat hij er rond zijn veertigste wel anders over denkt''.

Bekijk de trailer van de film hieronder, waarin Wahlberg in de eerste paar seconden op de vuist gaat met Post Malone. De film zal over enkele dagen op Netflix te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair