Elisabeth Moss (The Invisible Man) reageert op Tom Cruise dating-gerucht

Elisabeth Moss (The Invisible Man) reageert op Tom Cruise dating-gerucht

De actrice legt uit waar de verwarring vandaan komt.

Elisabeth Moss is op dit moment te zien in de horrorfilm The Invisible Man, die zeer sterk ontvangen is. De actrice geeft op dit moment dan ook de nodige interviews, al worden soms natuurlijk eveneens vragen gesteld die niet over de film gaan. Zo gaat al een tijdje het gerucht rond dat Moss niemand minder dan Tom Cruise zou daten. Zij vond dat het tijd was om uit te leggen hoe de vork in de steel zit.

Zo begon de actrice: ''Ik kreeg in een keer allerlei smsjes van vrienden die mij vroegen: ''Waarom heb je dit geheim gehouden, waarom heb je het mij niet verteld?'' en dat soort dingen. Sommigen dachten dat er misschien er iets was tussen Tom en mij, maar de meesten deden het gewoon voor de grap, want ze weten dat het niet waar is''.

Misverstand
Toch kan Moss begrijpen waarom mensen denken dat de twee beroemdheden daten: ''Ik zag laatst een foto van mij op een roddelblad, maar dat was niet eens een echte foto van mij. Mijn haren zaten heel anders, het was een kapsel dat ik nooit gehad heb. Het was zogenaamd een foto van Tom en mij die zou aanduiden dat we een stelletje vormen. Maar het was een nepfoto''.

NieuwsFilm

meest populair