Gaan Blumhouse Productions en Universal voor een 'Frankenstein'-film?

Gaan Blumhouse Productions en Universal voor een 'Frankenstein'-film?

Jason Blum ziet het wel zitten!

The Invisible Man met o.a. Elizabeth Moss is zeer sterk onthaald. Deze werd geproduceerd door Jason Blum, de eigenaar van Blumhouse Productions, een bedrijf dat vaak voor Universal Pictures werkt. Het bedrijf heeft meegewerkt al aan films zoals Saw, Insidious, Get Out en de Halloween reboot. Nu heeft Blum zijn zinnen gezet op een Frankenstein-film.

Blumhouse Productions is dan ook zeer succesvol. De studio maakt geregeld films met een maar klein budget, maar deze brengen altijd weer gigantisch veel op aan de box-office. Ook geeft hij regisseurs als James Wan en Jordan Peele veel vrijheid, iets wat vaak goed uitpakt.

Nu Frankenstein?
Jason Blum wil nu graag aan de slag met een Frankenstein-film: ''Het lijkt me geweldig om dit te proberen, al wacht ik nog op het perfecte verhaal en idee''. De laatste film van Blumhouse Productions, The Invisible Man, die werd geregisseerd door Leigh Whannel, is tot nu toe zeer sterk onthaald door zowel het bioscooppubliek als de filmcritici.

Ondanks het feit dat de Dark Universe totaal niet zo uitpakte als gehoopt, met The Mummy die met de grond gelijk werd gemaakt, is The Invisible Man echter bewijs dat Universal toch goede horror-films kan leveren. De kans bestaat dus wel dat ze zich zullen wagen aan een Frankenstein-film. Hopen jullie dat het zover komt?

NieuwsFilm

meest populair