Trailer 'SCOOB!' stuurt Scooby-Doo de ruimte in!

Trailer 'SCOOB!' stuurt Scooby-Doo de ruimte in!

Scooby-Doo! Binnenkort is ie terug in de bioscoop.

Na jaren van afwezigheid keert Scooby-Doo en zijn gang weer terug naar het witte doek. Dit keer niet als een hybride animatie/live-actionfilm, maar als een volledige 3D-animatiefilm. Hieronder zie je via Warner Bros. de laatste officiële trailer voor de film die in mei in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnt.

In SCOOB! van regisseur Tony Cervone worden Scooby en de gang geconfronteerd met hun meest uitdagende mysterie ooit: een complot om de spookhond Cerberus op de Aarde los te laten. In een race tegen de klok om deze 'dogpocalyps' te stoppen, ontdekt de bende dat Scooby een grotere rol in het universum heeft dan ooit iemand had kunnen bedenken.


Scooby-Doo wordt weer ingesproken door Frank Welker en de stemmen van de Scooby-gang worden ingevuld door Zac Efron als Fred, Gina Rodriguez als Velma Dinkley, Amanda Seyfried als Daphne Blake en Will Forte als Shaggy. De Nederlands gesproken trailer hieronder.


En dan hoor je ook nog Tracy Morgan als Captain Caveman, Kiersey Clemons als Dee Dee Sykes, Ken Jeong als Dynomutt the Dog Wonder en Mark Wahlberg als de superheld Blue Falcon.

Vanaf 13 mei draait SCOOB! in de bioscoop! En dan hebben we ook nog de officiële poster voor bij de film.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair