Video

Trailer 'SCOOB!' stuurt Scooby-Doo de ruimte in!

Scooby-Doo! Binnenkort is ie terug in de bioscoop.

door Bram de Groot om 11:36 in Video
Na jaren van afwezigheid keert Scooby-Doo en zijn gang weer terug naar het witte doek. Dit keer niet als een hybride animatie/live-actionfilm, maar als een volledige 3D-animatiefilm. Hieronder zie je via Warner Bros. de laatste officiële trailer voor de film die in mei in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnt.

In SCOOB! van regisseur Tony Cervone worden Scooby en de gang geconfronteerd met hun meest uitdagende mysterie ooit: een complot om de spookhond Cerberus op de Aarde los te laten. In een race tegen de klok om deze 'dogpocalyps' te stoppen, ontdekt de bende dat Scooby een grotere rol in het universum heeft dan ooit iemand had kunnen bedenken.


Scooby-Doo wordt weer ingesproken door Frank Welker en de stemmen van de Scooby-gang worden ingevuld door Zac Efron als Fred, Gina Rodriguez als Velma Dinkley, Amanda Seyfried als Daphne Blake en Will Forte als Shaggy. De Nederlands gesproken trailer hieronder.


En dan hoor je ook nog Tracy Morgan als Captain Caveman, Kiersey Clemons als Dee Dee Sykes, Ken Jeong als Dynomutt the Dog Wonder en Mark Wahlberg als de superheld Blue Falcon.

Vanaf 13 mei draait SCOOB! in de bioscoop! En dan hebben we ook nog de officiële poster voor bij de film.6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Newgenerationadof

Avatar

Ben er niet zo'n fan van dat het de sci-fiction kant op gaat. Scooby-doo gaat over (verkleede mensen) monsters en geesten. En niet over ruimte schepen.

Blockbuster

Avatar

Gevalletje Leprechaun 4 die de ruimte in ging. Of James Bond die ineens de ruimte in ging in Moonraker. Hoe verzinnen ze het.

Judge

Avatar

Bah. De hoofdfiguren zijn ineens een soort 13 in een dozijn-algemeen geanimeerd. Netflix verwijzingen??? Dat heeft toch niets met Scooby Doo te maken? Fred ziet er niet uit, Velma is een soort african american zo te horen... Wat een quatsch. Laat ze lekker jaren '70 blijven met wijde pijpen en sullige verkleedde slechteriken.

NieuwsFilm

meest populair