3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

A Quiet Place (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Krasinski | Cast: Emily Blunt, John Krasinski, Millie Simmonds, e.a.
De mensheid is haast reddeloos ten onder gegaan aan de invasie van blinde, mensverslindende monsters met een verfijnd gehoor. De familie Abbott, wonend op een achteraf gelegen boerderij, moet dan ook in volledige stilte leven om de wezens niet naar zich toe te lokken. Maar ondanks alle voorzorgsmaatregelen, ontglipt dat ene geluidje zo.

The Two Popes (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Fernando Meirelles | Cast: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce, Juan Minujín, e.a.
De katholieke kerk verkeert door allerlei schandalen in een flinke crisis. Kardinaal Bergoglio, die de streng conservatieve koers van paus Benedictus hekelt, wordt door de paus uitgenodigd in zijn zomerverblijf. Daar hoopt Bergoglio zijn ontslagbrief aan te bieden, maar Benedictus doet hem een uniek voorstel: de paus wil vrijwillig terugtreden en ziet in Bergoglio zijn ideale opvolger.

The Shawshank Redemption (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Darabont | Cast: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, e.a.
Bankdirecteur Andy Dufresne wordt ten onrechte tot levenslang veroordeeld voor de moord op zijn overspelige vrouw. Hij belandt in de zwaarbewaakte Shawshank-gevangenis. Daar raakt hij bevriend met Red. Hoewel hij eerst geen idee heeft hoe hij zijn dagen achter de tralies moet slijten, werkt Dufresne zich langzaam op en krijgt hij steeds meer privileges. Ondertussen werkt hij stiekem aan een ultieme ontsnappingspoging.

NieuwsFilm

meest populair