Brutale tiener zoent Meghan Markle zonder toestemming

Brutale tiener zoent Meghan Markle zonder toestemming

In een open brief plaagt de tiener prins Harry ook nog even.

Meghan Markle bracht vrijdag een verrassingsbezoek aan een middelbare school in Londen. Daar sprak ze over Internationale Vrouwendag. Ook nodigde ze een jongen uit om op het podium te speechen, maar wat er toen gebeurde had de hertogin van Sussex niet aan zien komen: hij knuffelde en kuste haar.

De 16-jarige scholier Aker Okoye ging afgelopen vrijdag viral vanwege zijn geflirt met Meghan Markle (38). Okoye kon zijn gierende hormonen duidelijk niet in bedwang houden toen hij Markle zag staan en maakte gretig gebruik van het moment om haar even te knuffelen en haar een kus op haar wang te geven. "Ze is echt heel erg knap, niet waar?" merkte hij ook nog op in zijn bijdrage.

Door het dolle heen
Gelukkig konden de zaal en Markle zelf lachen om het flirterige gedrag van de jongeman, maar Okoye had wel een opvallend moment uitgekozen voor zijn avances. Markle was immers aanwezig om te speechen over Internationale Vrouwendag. Die dag vond afgelopen zondag plaats. Inmiddels heeft Okoye ook een open brief aan prins Harry geschreven. "Hopelijk vind je het niet erg dat ik je vrouw heb geknuffeld", plaagt hij.

NieuwsFilm

meest populair