Disney vindt zijn 'Peter Pan & Wendy'

Disney vindt zijn 'Peter Pan & Wendy'

Een volgende live-action sprookjesfilm van Disney.

Dit jaar verschijnt er met Mulan slechts één grote live action-sprookjesfilm van Walt Disney in de bioscoop, waar er in 2019 nog vier waren én één op Disney+. Maar in 2021 gaat het aantal weer toenemen, met in ieder geval Cruella - met Emma Stone - en Peter Pan & Wendy. Voor de laatste film zijn nu de acteurs bekend die de titelfiguren gaan spelen.

Volgens Variety heeft Disney Alexander Molony (The Reluctant Landlord) en Ever Anderson aangetrokken. De laatste is de dochter van Resident Evil-actrice Milla Jovovich en regisseur Paul W. S. Anderson en zij zal ook in Marvels aanstaande Black Widow te zien te zijn als een jonge Natasha Romanoff.

Peter Pan en Wendy
Uiteraard gaat Molony de rol spelen van de avontuurlijke Peter Pan die heel wat kinderen meeneemt naar Neverland. De rol van Wendy komt in handen van Anderson. Naar verwachting leunt de film flink op Disney's klassieker Peter Pan uit 1953.

De regie ligt in handen van David Lowery, de verantwoordelijke voor Disney's kleine, maar zeker fraaie Pete's Dragon. Een verschijningsdatum is nog niet bekend en er zijn geruchten dat de film een kleine kans heeft om rechtstreeks naar Disney+ te gaan.

NieuwsFilm

meest populair