Algemeen

Disney vindt zijn 'Peter Pan & Wendy'

Een volgende live-action sprookjesfilm van Disney.

door Bram de Groot om 13:28 in Algemeen
Dit jaar verschijnt er met Mulan slechts één grote live action-sprookjesfilm van Walt Disney in de bioscoop, waar er in 2019 nog vier waren én één op Disney+. Maar in 2021 gaat het aantal weer toenemen, met in ieder geval Cruella - met Emma Stone - en Peter Pan & Wendy. Voor de laatste film zijn nu de acteurs bekend die de titelfiguren gaan spelen.

Volgens Variety heeft Disney Alexander Molony (The Reluctant Landlord) en Ever Anderson aangetrokken. De laatste is de dochter van Resident Evil-actrice Milla Jovovich en regisseur Paul W. S. Anderson en zij zal ook in Marvels aanstaande Black Widow te zien te zijn als een jonge Natasha Romanoff.

Peter Pan en Wendy
Uiteraard gaat Molony de rol spelen van de avontuurlijke Peter Pan die heel wat kinderen meeneemt naar Neverland. De rol van Wendy komt in handen van Anderson. Naar verwachting leunt de film flink op Disney's klassieker Peter Pan uit 1953.

De regie ligt in handen van David Lowery, de verantwoordelijke voor Disney's kleine, maar zeker fraaie Pete's Dragon. Een verschijningsdatum is nog niet bekend en er zijn geruchten dat de film een kleine kans heeft om rechtstreeks naar Disney+ te gaan.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Beter dan Hook wordt 'ie niet!

Sand

Avatar

^ Idd, Hook was echt fantastisch!
Al vind ik de originele tekenfilm ook een van de betere van Disney. Laat maar komen!

Monojaxx

Avatar

^
Jaaaaaa...Hook was echt leuk!

Newgenerationadof

Avatar

Wendy een slimme sterke onafhankelijke dame die samen met haar broertjes jan ( een Chinese transgender) en Michiel (ook en meisje in deze versie) een spannend avontuur beleeft in neverland. Zonder indianen natuurlijk want dat is niet politiekcorrect. 
Wendy worstelt met de krokodil breek zijn nek en Word zo vrienden met kapitein haak ( gespeeld door Emma Thompson ) samen komen ze er achter dat Peter pan & The Lost boys een leger van fascisme zijn.
De vrouwelijke piraten verslaan Peter pan en The Lost boys en ze leven nog lang en gelukkig.

Master Of Films

Avatar

Hook is een prima film. Zelfs Julia Roberts was geslaagd als Tinker Bell.

@Newgenerationadof zo jammer dat je de krokodil in een negatieve daglicht stelt. Wat moeten die blauwe vinkjes niet van je denken.

baron nostalgia

Avatar

Nu alleen nog joaquin phoenix als kapitein haak en margot robbie als tinkerbell en ze kunnen beginnen

NieuwsFilm

meest populair