De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 5 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films van die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

Memento (2000)
Bekijk de afbeeldingRegie: Christopher Nolan | Cast: Guy Pearce, Carrie-Anne Moss, Joe Pantoliano, e.a.
De jonge verzekeringsagent Leonard Shelby was getuige van de traumatische moord op zijn vrouw. Bij een poging om in te grijpen, raakte zijn geheugen zwaar beschadigd. Hij is uit op wraak, maar door zijn slechte geheugen is de zoektocht naar de moordenaars een haast onmogelijke klus. Met allerlei geheugensteuntjes probeert hij toch zijn missie te volbrengen.

Rampage (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Peyton | Cast: Dwayne Johnson, Naomie Harris, Malin Akerman, e.a.
Primatoloog Davis Okoye heeft een bijzondere vriendschap met de zeldzame albino gorilla George. Maar wanneer George in aanraking komt met een experimenteel serum, verandert hij in een enorm en allesvernietigend beest. Ook andere dieren blijken een genetische verandering te hebben ondergaan en zaaien dood en verderf door heel Amerika. Aan Okoye om een geneesmiddel te vinden, George te redden en een wereldwijde ramp te voorkomen.

Q Ball (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Tolajian | Met: Anthony Ammons, Lenny Costa, Rafael Cuevas, e.a.
Geharde criminelen, die hun leven hebben laten ontsporen door hun acties, zoeken verlossing en antwoorden in de staatsgevangenis San Quentin. In deze ingrijpende en inspirerende documentaire staat het basketbalteam - met een aantal veelbelovende spelers - centraal. Tijdens de potjes basketbal bouwen de gevangenen hun banden op. De documentaire volgt de mannen op hun route naar herstel en mogelijke vrijheid.

Life of the Party (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ben Falcone | Cast: Melissa McCarthy, Matt Walsh, Molly Gordon, e.a.
Deanna is altijd een toegewijde huisvrouw geweest, maar wanneer ze gedumpt wordt door haar gierige man, besluit ze haar leven over een totaal andere boeg te gooien: Deanne besluit zich in te schrijven voor een universiteit. Daar komt ze echter in dezelfde klas te zitten als haar dochter, die minder blij is met de studieplannen van haar moeder. Desondanks geniet Deanna volop van het studentenleven, inclusief de wilde feestjes!

Secret in Their Eyes (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Billy Ray | Cast: Chiwetel Ejiofor, Nicole Kidman, Julia Roberts, e.a.
Een ooit zo hecht FBI-team - Jess Cobb en Ray Kasten - valt uit elkaar wanneer blijkt dat de tienerdochter van Cobb op brute wijze om het leven is gebracht. Dertien jaar later zoekt zij nog steeds naar de dader, die onvindbaar lijkt te zijn. Maar dan keert haar voormalig partner Kasten plots terug met nieuwe informatie. Hij weet zelfs zeker dat hij de zaak kan oplossen. De twee zijn echter niet voorbereid op hetgeen hen te wachten staat.


En verder onder meer...

Familie
Go! (2020)

Mysterie
Lost Girls (2020)

NieuwsFilm

meest populair