Jamie Foxx nog steeds betrokken bij 'Spawn'

Jamie Foxx nog steeds betrokken bij 'Spawn'

Regisseur/scenarist Todd McFarlane stelt de fans gerust.

Todd McFarlane probeert inmiddels al jaren zijn reboot van Spawn van de grond te krijgen. En hoewel het project meer dan ooit gemaakt lijkt te worden, brengt elke stap in de goede richting een of ander probleem met zich mee. In Spawn zouden we Jeremy Renner moeten zien als rechercheur Twitch en Jamie Foxx als Spawn. Eerder deze week leek McFarlane erop te wijzen dat Foxx het project heeft verlaten.

McFarlane zei vorige week het volgende:

"Afgelopen week kreeg ik ontmoedigend nieuws. We hadden een Oscarwinnaar die mee zou spelen in onze film, maar hij zag van de rol af. Er waren mensen die de film willen financieren als we die kerel betrokken krijgen bij de film, maar door conflicterende schema's kon het niet doorgaan."

McFarlane verduidelijkt nu zijn eigen uitspraak door te laten weten dat hij het helemaal niet over Foxx had. Tijdens een interview met Gamespot zei hij er dit over:

"Ik heb Jamie Foxx en Jeremy Renner, maar het leek erop dat ik nog een grote acteur had gestrikt voor een rol. Die laatste persoon zag echter van zijn rol af. Ik kreeg telefoontjes van vertegenwoordigers van Foxx die dachten dat ik Jamie niet meer in de film wilde hebben. Dat heb ik helemaal niet gezegd. Een goed voorbeeld van miscommunicatie dus. Ik heb het rechtgezet."

NieuwsFilm

meest populair