Coronacrisis: Een mededeling van FilmTotaal

Het coronavirus laat niets of niemand onberoerd dus ook FilmTotaal niet.

Nederland en de rest van de wereld gaan momenteel gebukt onder het coronavirus. Ook FilmTotaal ondervindt hier gevolgen van. Daarom even een update wat je de komende tijd van ons kan verwachten en wat (even) niet.

De bioscopen in Nederland zijn momenteel dicht. Dat betekent dat er uiteraard ook geen persvoorstellingen zijn. Veel films worden uitgesteld of verplaatst.

Recensies
Er zullen dus de komende tijd m.b.t actuele releases weinig tot geen recensies geschreven kunnen worden. We hebben nog wel wat liggen maar dat zal snel opdrogen. Een unieke situatie die we in de afgelopen 20 jaar niet eerder hebben meegemaakt.

Maar we gaan niet bij de pakken neerzitten! Er zijn heel wat klassiekers die FT niet gerecenseerd heeft. Daar gaan we er een aantal uitpikken. Daarnaast willen we een aantal reviews schrijven van originals die te vinden zijn op de verschillende streamingdiensten.

Nieuws
De verwachting is dat het filmnieuws met de weken minder zal worden. Overal ter wereld liggen opnames en producties stil door de verschillende 'lockdowns'.

Toch zullen we ook daar gaan proberen om nog steeds leuke artikelen te produceren. We weten nog niet precies wat dus ideeën zijn welkom!

Off-topic
Wel gaan we voor de komende tijd weer dagelijks een off-topic opstarten. Misschien heb je leuke (streaming)tips voor je mede FT'ers of wil je gewoon anderen even een hart onder de riem steken.

Het zijn uitzonderlijke tijden maar ook dit 'gaat weer voorbij'. Laten we het hoofd koel houden en zoals onze minister president gisteren zei: "Let een beetje op elkaar. Ik reken op u."


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair