'Star Wars: The Rise of Skywalker' toont de stemmen van Jedi die we hoorden

'Star Wars: The Rise of Skywalker' toont de stemmen van Jedi die we hoorden

Rey kreeg opvallende hulp in de film.

Er is een nieuwe trailer vrijgegeven voor Star Wars: The Rise of Skywalker. In de film neemt Rey het op tegen keizer Palpatine en wordt ze in de laatste momenten van dat gevecht bijgestaan door Jedi van weleer. Hun stemmen helpen haar de strijd te winnen.

Waar we lang hoorden dat het de bedoeling was geweest om de personages achter de stemmen te laten zien, kregen we dat in de uiteindelijke film niet. In plaats daarvan hoorden we enkel Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Qui-Gon Jinn, Ahsoka Tano, Kanan Jarrus, Mace Windu, Yoda, Luke Skywalker en Luminara Unduli. De nieuwste promo voor de film - speciaal voor de digitale release vrijgegeven - laat de filmpersonages zien. Dat betekent dat we Ahsoka en Kanan dus niet te zien krijgen, want dit zijn geanimeerde personages uit diverse Star Wars-series.

The Rise of Skywalker is het einde van de Skywalker-saga. Dat betekent dus dat de film een verhaal vertelt dat niet alleen de strijd tegen de First Order afrondt, maar ook superschurk Palpatine terugkeert. Nu zet Lucasfilm een nieuwe stap in de franchise, met de High Republic. Dat speelt zich tweehonderd jaar voor de pogingen van Palpatine om de Jedi omver te werpen af.

NieuwsFilm

meest populair