Algemeen

Er zijn behoorlijk grote momenten uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gehaald

Acteur Greg Gunberg geeft ons helaas geen details.

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Acteur Greg Gunberg kijkt heel erg uit naar Star Wars: The Rise of Skywalker op thuismedia. Volgens hem heeft regisseur J.J. Abrams behoorlijk grote dingen uit de film gehaald en zullen we die straks misschien te zien krijgen als de film digitaal, op Blu-ray of op Dvd verkrijgbaar is.

Gunberg is in de films te zien als Snap Wexley, een piloot van de Resistance. Hij vertelde tijdens een lang interview met The Hollywood Reporter dat er behoorlijk grote scènes achter zijn gebleven in de editing-kamer. "Ik heb echt zin in de extra's op de dvd, want er zijn behoorlijk opwindende momenten gesneuveld en ik kan niet wachten om die te zien."

Wordt nog moeilijk
Het zien van die film wordt nog moeilijk volgens Gunberg. Een aantal van zijn momenten hebben de uiteindelijke versie van de film namelijk niet gehaald. "Er zijn zoveel andere momenten, en echt grote momenten, gesneuveld. En ik denk dat mensen het heel erg gaan waarderen als ze die uiteindelijk te zien krijgen."

Wat voor momenten er gesneuveld zijn, weten we helaas niet precies. Wel weten we dankzij het boek dat men uitgaf op basis van de film, dat er echt grote plotpunten uit de film zijn gelaten. Kortom: er staat ons nog veel te wachten.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Darthmar

Avatar

Ze hadden beter de totale film kunnen weg laten.

Mav Damian

Avatar

En die grote momenten gaat de film redden van heel die domme plot, zoals die shitdolk, Hux een spion is, de tergkeer van Palpatine of die Final Order? Dacht het niet!

Nolio

Avatar

Jaja, ze willen gewoon dat je nog meer geld en tijd gaat spenderen aan deze rommel. En dan nog een keer teleurgesteld achterblijven. Ik wil niks meer met Di$ney te maken hebben.

GreenHornet

Avatar

Dit had eigenlijk deel 8 en 9 moeten zijn en Snoke als eindbaas

jedikiller

Avatar

Jammer. Ik zie steeds vaker dat bij grote producties de complete bonustoevoegingen al uitgebreid worden getoond, beschreven of er al op de een of andere manier naar verwezen wordt. Ik vindt het zelf wel fijn om gewoon te weten wanneer een film uitkomt, ik deze dan kan kopen en het schijfje me dan (onderuit gezakt op de bank) laten verrassen wat er allemaal op staat. Tegenwoordig is de verrassing vaak al weg.

Eddie Singer

Avatar

Spoiler!!


Het grootste moment was natuurlijk dat deze Palpatine slechts een kloon was...en dat Rey, de ultieme ultra-antenne/geleider van The Force, de dochter is van een mislukte kloon van Palpatine...zelden zo'n bullshit gezien in een film.

Asinus Ex Machina...

traveler

Avatar

Ik schreef het net ook bij een ander topic maar wat is dit een baggerfilm zeg. Flinterdunne verhaallijn, totaal geen diepgang en een groot oja maar natuurlijk gehalte. En de hele tijd die oneliners ook.

Jammer er had echt zoveel meer in deze saga gezeten.

Rotten-Bananas

Avatar

en vergeet ook niet dat bijna elke scene is afgeleid van de originele serie, ik vind het knap dat ze het zo kunnen verknallen en zelf nog geloven dat ze een geweldige film hebben gemaakt.

navelpluis

Avatar

Wat een droeftoeters Smiley face Als ze 'the last jedi' nou konden undo-en en dan 'the rise of skywalker' weer compleet konden maken met dat dvd materiaal om dat vervolgens weer door te knippen tot 2 films was er niets aan de hand! Abrahams heeft van een 'k' klus een pareltje gemaakt; 10 punten! Zeikerds zijn er altijd geweest en het had vast anders gekund(maar niet perse beter). In 1983 waren er al geruchten over een gekloonde keizer terwijl het woord 'kloon' nog nooit was gevallen.. no sht sherlock!.. Ik was 13.. de tijd van slecht gekopieerde videobanden. Ieder voor zich maar ik ben blij met dit 'einde'
Het is eeuwig zonde dat Ruin Johnson zich nog even wilde laten gelden ????????????

Civilian Supreme

Avatar

Jj had nooit ja moeten zeggen tegen deze afsluiter. Ben aardig fan van deze regisseur maar hij heeft nu toch al een paar matige films afgeleverd waaronder deze.

TheWatcher

Avatar

Ik denk eerder dat de trukendoos van JJ op is,met zijn oneindige mysteryboxes en rehashen van oudere films.
Nu moest hij wel iets maken maar zonder ruggegraat want 1 scene en die hele debakel van TFA en TLJ had hij ongedaan kunnen maken,maar jah liever naar de pijpen dansen van de mouse en tegen de tijd van episode 9 was hij meer geinteresseerd in zijn WB deal, dus verwacht de slachting van DC Franchise of welke waarvior hij is aangenomen.

NieuwsFilm

meest populair