Er zijn behoorlijk grote momenten uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gehaald

Er zijn behoorlijk grote momenten uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker' gehaald

Acteur Greg Gunberg geeft ons helaas geen details.

Acteur Greg Gunberg kijkt heel erg uit naar Star Wars: The Rise of Skywalker op thuismedia. Volgens hem heeft regisseur J.J. Abrams behoorlijk grote dingen uit de film gehaald en zullen we die straks misschien te zien krijgen als de film digitaal, op Blu-ray of op Dvd verkrijgbaar is.

Gunberg is in de films te zien als Snap Wexley, een piloot van de Resistance. Hij vertelde tijdens een lang interview met The Hollywood Reporter dat er behoorlijk grote scènes achter zijn gebleven in de editing-kamer. "Ik heb echt zin in de extra's op de dvd, want er zijn behoorlijk opwindende momenten gesneuveld en ik kan niet wachten om die te zien."

Wordt nog moeilijk
Het zien van die film wordt nog moeilijk volgens Gunberg. Een aantal van zijn momenten hebben de uiteindelijke versie van de film namelijk niet gehaald. "Er zijn zoveel andere momenten, en echt grote momenten, gesneuveld. En ik denk dat mensen het heel erg gaan waarderen als ze die uiteindelijk te zien krijgen."

Wat voor momenten er gesneuveld zijn, weten we helaas niet precies. Wel weten we dankzij het boek dat men uitgaf op basis van de film, dat er echt grote plotpunten uit de film zijn gelaten. Kortom: er staat ons nog veel te wachten.

NieuwsFilm

meest populair