Waar gaan 'Aquaman 2' en 'The Trench' straks over?

Waar gaan 'Aquaman 2' en 'The Trench' straks over?

We krijgen een kleine update over de twee films!

Nu het coronavirus de filmwereld stil heeft gelegd, nemen heel wat filmmakers de tijd om met fans te praten. Zo ook schrijver David Leslie Johnson-McGoldrick van Aquaman. Hij sprak over het geplande vervolg en vertelde wat over de film The Trench die we straks te zien krijgen.

Een fan vroeg hem of er een bepaalde comic gevolgd gaat worden voor de vervolgfilm. Dat is niet het geval, alhoewel lezers zo'n beetje elk Silver Age-verhaal met Black Manta kunnen bekijken. "We verfilmen niet een bepaald comic-verhaal, maar als je wil weten wat voor gevoel we willen oproepen, lees dan elk Silver Age-verhaal met Black Manta."

De voornaamste schurk
We weten al enige tijd dat acteur Yahya Abdul-Mateen II de rol van Black Manta blijft spelen en dat hij de hoofdschurk is in deze tweede film. Vervolgens vroeg iemand hoe het gaat met het script. Dat zit ook wel snor. "Het gaat goed. Ik heb geregeld contact met [regisseur James Wan] over de versie dit er nu ligt. En daar gaan jullie nog van houden!"

Tot slot ging de schrijver nog in op de spin-off rond de Trench. Die speelt zich tussen de twee films af. "Theoretisch gezien speelt het verhaal zich tussen deel 1 en 2 af. Maar we moeten bepaalde zaken nog uitwerken."

NieuwsFilm

meest populair