Algemeen

Netflix pikt één van de uitgestelde bioscoopfilms op

The Lovebirds naar het kleine scherm.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Naast grote titels als No Time to Die en Black Widow zijn er ook kleinere bioscoopfilms uitgesteld door de coronacrisis die vele bioscopen wereldwijd dichthoudt. Netflix heeft nu een vertraagde titel opgekocht en zet deze binnenkort online.

Die vertraagde film is de komedie The Lovebirds met onder meer Kumail Nanjiani en Issa Rae en Netflix heeft deze overgenomen van Media Rights Capital en Paramount Pictures. De film moest eigenlijk op 3 april in de Amerikaanse bioscopen verschijnen.

Komedie The Lovebirds
De film is geregisseerd door Michael Showalter (The Big Sick) en in de komedie zie we Nanjiani en Rae als een stel dat op een bepaald moment in hun relatie onbedoeld verwikkeld raken in een moordmysterie.


Netflix heeft nog geen verschijningsdatum onthuld, maar het lijkt erop dat we niet heel lang op de release hoeven te wachten. Het is tweede nog niet verschenen bioscoopfilm die afstapt van een bioscooprelease. Eerder werd bekend dat Universal de animatiefilm Trolls World Tour van Dreamworks Animation verplaatst naar PVOD.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair