Algemeen

'Ghostbusters: Afterlife' is zeer respectvol voor eerdere films

Tenminste, dat beweert één van de hoofdrolspelers

door Niels van Arkel om 06:00 in Algemeen
De komende Ghostbusters-film Ghostbusters: Afterlife (in Nederland: Legacy) is een directe sequel op de Ghostbusters en Ghostbusters II. Naast het verschijnen van nieuwe franchise-sterren komen de originele Ghostbusters terug.

Hierbij komt natuurlijk wel de vraag op: Hoe respectvol is de nieuwe film ten opzichte van zijn voorgangers? Nu spreekt een van de nieuwe sterren zich daarover uit.Finn Wolfhard
Hoofdrolspeler Finn Wolfhard (Stranger Things) meldde aan het Britse blad NME het volgende: "Oudere Ghostbusters-fans zullen het een hele trouwe benadering gaan vinden."

"Daarnaast zullen jonge mensen, en misschien zelfs iedereen, gaan zien dat deze Ghostbusters over familie en relaties gaat die deze originele Ghostbusters hebben nagelaten."

Heel grappig
Wolfhard besluit: "En natuurlijk is de film ook heel grappig. Ik ben heel enthousiast en hoop dat de mensen hem snel gaan zien."

Synopsis
Afterlife gaat over Callie (Carrie Coon) erft de boerderij van haar vader, een van de originele Ghostbusters. Ze verhuist met haar kinderen Phoebe (Mckenna Grace) en Trevor (Wolfhard). Daar vinden ze onder meer Ecto-1, het voertuig van de Ghostbusters, terug. De kinderen moeten beslissen of ze in hun voetsporen willen treden.

Voorlopig blijft de release van Ghostbusters: Afterlife staan op 9 juli 2020.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair