Humor

Honest Trailer 'Star Wars: The Rise of Skywalker' legt vele fouten bloot

De film is veel te veel gericht op het pleasen van alle fans.

door Jim Pedd om 12:29 in Humor
Er is een Honest Trailer vrijgegeven voor Star Wars: The Rise of Skywalker. De mannen van Screen Junkies maken er vooral een punt van dat het plot verwarrend is en dat de film heel erg leunt op content die naast de film gemaakt is.

Vier jaar nadat de Star Wars-franchise weer tot leven gebracht is door Disney, sloot men de Skywalker-saga af met deze negende film. Maar waar fans en critici blij waren met het tempo van de film, waren ze minder blij met het narratief.

Delen opgelost
Sindsdien heeft Lucasfilm onder meer een boekversie uitgebracht van The Rise of Skywalker, die de nodige plotpunten uitlegt. Een wat verwarrend feit, maar nu weten we tenminste hoe Palpatine terug kwam uit de dood en waarom Leia zo plotseling dood moest.

Precies dit verwarrende plot, gecombineerd met het feit dat er zoveel uitgelegd moet worden via een boek, is voor de Screen Junkies reden om maar eens los te gaan. Bekijk hieronder hun Honest Trailer!10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Acteurs zijn ook niet dom die willen ook graag deze films vergeten.

Frietgezicht

Avatar

Vond deze film een beetje tegenvallen maar kan aan mij liggen?

Master Of Films

Avatar

@Frietgezicht: Vond het best een goede film en afsluiter van de laatste trilogie. Zo zie je maar, Filmtotaal is inmiddels verziekt met een 10-tal kleuters die zichzelf (en hun schreeuwerige meninkjes) veel te belangrijk vinden en het daardoor lijkt dat zij een meerderheid zijn..

GreenHornet

Avatar

MoF heeft geen smaak en gaat met de Woke Star Wars mee.

Mothercopper

Avatar

Het was helemaal geen goede SW film. Voor mij ontbrak het echte SW gevoel dat ik wel had toen ik als jong broekie de eerste films in de bios zag waarbij SW V een pareltje is.

Hiss

Avatar

Bestaat er een serie of filmreeks die JJ Abrams wèl op een fatsoenlijke manier heeft afgerond? Ik ken ze namelijk niet.

SunChaser

Avatar

Waar ik blij om was dat ze aanstipten dat Kylo een massamoordenaar is..Hele planeten blies hij op

VFX expert

Avatar

Die hard Star Wars fan hier. Maar ik heb deze film niet gezien. Wil ik ook niet. Zelfs niet al zou ik hem gratis mogen kijken. The Last Jedi heeft alles compleet verneukt, alleen al afgaande op de reacties was deze film geen verbetering, maar trok deze eigenlijk de keutel van The Last Jedi weer in.
The Mandalorian daarentegen is in mijn ogen het beste Star Wars product van Disney sinds Rogue One.

starbass

Avatar

Ik heb hem afgelopen week gezien en hij viel me reuze mee. Een aantal acteurs heeft inderdaad wel een kleinere rol dan je zou verwachten, maar ze hebben toch een hoop gerepareerd wat off rails ging in The Last Jedi. Vond deze dus een stuk beter dan de vorige.
Ook beter dan Endgame :P

NieuwsFilm

meest populair