Celebrity

Adam Sandler heeft een boodschap voor al zijn 'haters'

"'Zeggen ze dat ik er niks van bak?'"

door FilmTotaal om 06:35 in Celebrity
Mensen die dikwijls films kijken zijn verdeeld over het werk van Adam Sandler. Afstand houden of de titels omarmen zijn de meest voorkomende opties. Lachfilms of drama's - ze blijven vraagtekens oproepen. Laten we eerlijk wezen, het is niet perse het één of het ander. In ieder geval ziet de komiek dat zelf niet zo.

Karaktervol had hij het er met het programma 60 Minutes over. Af en toe krijgt Sandler de vraag te horen wat hij van zijn eigen creaties vindt en hoe mensen erop reageren. Volgens hem is er hoe dan ook geen sprake van pieken en dalen - al zijn films zijn gewoon top.


Piloot
"Ik weet niet wat mijn teleurstellingen zijn geweest," begint de Uncut Gems-ster. "Ik bedoel, misschien dat andere mensen - wanneer ze over mij schrijven - het daarover hebben. Maar ik heb geen dompers. Ik hou van elke film die ik gemaakt heb. Nog nooit heb ik in m'n carrière een rol op de automatische piloot gespeeld."

Shock
Sandler werkt vaak met vrienden, wat voor hem altijd plezierig is en grappige resultaten oplevert. Toch hebben genoeg critici titels als Growns Ups vernietigd. Dat deert hem nu niet meer. "Misschien 20 jaar geleden. Ja, toen wel. Ik was in shock: 'Wat is er gebeurd? Zeggen ze dat ik er niks van bak? Ik dacht dat ik hier goed in was.'"

NieuwsFilm

meest populair