Video

Prachtige trailer Netflix-film 'Tigertail': al vanaf 10 april te zien!

Speelfilmdebuut van Alan Yang, bekend van de Netflix-serie 'Master of None'.

door Jan-Peter Rook om 13:08 in Video
Tigertail is een nieuwe film van Netflix over een Taiwanese fabrieksarbeider die naar Amerika vertrekt op zoek naar geluk. Hier lukt het hem niet om te aarden en hij moet ook nog eens een balans zien te vinden tussen familie en z'n nieuwe verantwoordelijkheden. Check snel de uitstekende trailer.


Pin-Jui (Hong-Chi Lee) is een armzalige jonge fabrieksarbeider in Taiwan, die het lastige besluit neemt om zijn thuisland - en de liefde van z'n leven - te verlaten en op zoek te gaan naar geluk in de Verenigde Staten. Hier gaat hij een gearrangeerd, liefdeloos huwelijk aan en doet hij jarenlang werk waar hij niet blij van wordt, waardoor de inmiddels oudere Pin-Jui (Tzi Ma) slechts nog een schim is van wie hij ooit was.

Nieuwe connectie
Niet in staat om een band te krijgen met zijn dochter Angela (Christine Ko) en met het risico dat hij zijn pensioen volledig eenzaam moet doormaken, ziet Pin-Jui zich genoodzaakt om opnieuw een connectie te vinden met z'n verleden en alsnog het leven op te bouwen waar hij ooit zo van heeft gedroomd.

Tigertail is het speelfilmdebuut van de Taiwanees-Amerikaanse schrijver / producent / regisseur Alan Yang, bekend van de Netflix-serie Master of None. De rest van de cast bestaat uit Hayden Szeto, Yo-Hsing Fang, Kunjue Li, Fiona Fu, James Saito en Joan Chen.

De film is vanaf 10 april te zien op Netflix.
0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair