Video

Bekijk hier een gave animatieversie van 'Star Wars: Duel of the Fates'

De film die gemaakt had moeten worden maar er nooit kwam.

door Jim Pedd om 21:21 in Video
Voordat J.J. Abrams aan de slag ging met Star Wars 9 en ons The Rise of Skywalker bracht, werkte Colin Trevorrow aan de film. De afgelopen maanden lekten details over zijn geplande film, Duel of the Fates online.

Mr. Sunday Movies maakte een korte animatiefilm gebaseerd op het gelekte script en de concept art van Trevorrow. De voormalig regisseur onthulde dat de geruchten over zijn geplande film kloppen en dat hij een heel ander project voor ogen had. Dat project werd niet gemaakt, want J.J. Abrams maakte samen met Chris Terrio een compleet ander verhaal.

Duel of the Fates
De animatiefilm laat zien wat Duel of the Fates ons gebracht zou hebben. In plaats van een aantal nieuwe locaties, zou zijn film vooral teruggrijpen op oudere bekende elementen en personages die we al kennen verder uitdiepen. Bovendien was de film heel anders geëindigd en zou de film eindigen met een epische strijd op hoofdstadplaneet Coruscant.

Hieronder zie je de animatieversie van de film!2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Eddie Singer

Avatar

Er is in ieder geval veel meer over nagedacht dan de versie van vermoedelijk J.J.
Er zit iets meer logica in. Kylo Ren in Darth Vader's fort is best wel 'n goede vondst. Het komt ook minder SJW/Woke-shitterig over. Het ziet er ook wat respectvoller uit voor de oude karakters. En ook voor de nieuwe karakters.
Want eigenlijk worden die ook als 'n vod behandeld in de sequels...

Desondanks is DisneyStarWarsNotMyStarWars!

GreenHornet

Avatar

Star Wars is kapot geproduceerd.
Dat heeft de films de kop gekost.

NieuwsFilm

meest populair