Algemeen

Volgende film van regisseur Edgar Wright (Baby Driver) bekend!

Hij gaat aan de slag met een gloednieuwe scifi-komedie.

door Jan-Peter Rook om 10:03 in Algemeen
Edgar Wright, bekend van de hilarische Cornetto-trilogie, Scott Pilgrim vs. the World (2010) en natuurlijk Baby Driver (2017), komt later dit jaar met zijn volgende film: Last Night in Soho. Waar de regisseur daarna mee aan de slag gaat, is nu ook bekendgemaakt.

Wright gaat volgens Deadline werken aan een verfilming van Set My Heart to Five, een nog te verschijnen boek van Simon Stephenson. Het verhaal speelt zich af in het jaar 2054 en volgt Jared, een androïde die op een avontuur gaat met als doel de mensheid ervan te overtuigen dat hij en zijn soortgenoten ook in staat zouden moeten zijn om te voelen.

Emoties
Jared besluit deze missie op zich te nemen nadat hij na zijn introductie met films uit de jaren tachtig en negentig voor het eerst emoties voelt. Zijn avontuur leidt hem langs de westkust van de Verenigde Staten en zet hem er uiteindelijk toe om een filmscenario te gaan schrijven dat de wereld zal gaan veranderen.

Stephenson zal zelf zijn eigen boek verwerken tot een script voor deze gloednieuwe scifi-komedie. Over de cast van Set My Heart to Five is op dit moment nog niets bekend.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Zijn eerdere werk is niet echt mijn ding, maar ik vond Baby Driver wel een goede film. Ben benieuwd of hij die lijn doorzet, dus ik ga wel kijken naar zijn nieuwe projecten.

Mav Damian

Avatar

Edgar Wright zijn films zijn altijd entertainment en leuk. Laat maar komen!

Master Of Films

Avatar

Eens met Mav. Ik kan ook genieten van Edgar films. Ik vind The World's End echt een top film. En ook Scott Pilgrim vs. the World maakt Edgar een goede vertaling van comic naar het doek.

Toch zeer spijtig van de 1e Ant-man film. Nu gaat de 1e Ant-man nog wel, maar onder Edgar had het wellicht beter geweest. O.a. met Paul Rudd, die toch veel beter was in Civil War en Endgame dan in zijn eigen solo films.

NieuwsFilm

meest populair