Video

Enorme wereldramp in trailer 'Greenland' met Gerald Butler!

Grootse rampen treffen (opnieuw) de aarde.

door Bram de Groot om 21:06 in Video
Een paar jaar geleden zagen we acteur Gerald Butler nog in de rampenfilm Geostorm, de slecht ontvangen financiële flop van regisseur Dean Devlin. Dit heeft Butler niet doen besluiten om het subgerne links te laten liggen. Je ziet hem namelijk hieronder in de eerste trailer voor een volgende grootse rampenfilm Greenland.

In deze nieuwe actiefilm staat de wereld voor een nieuwe verwoestende natuurramp. We zien hoe een gezin, met vader John Garrity en moeder Allison Garrity (Morena Baccarin) en twee kinderen, de ramp moet zien te overleven. In een race tegen de klok proberen ze een bunker te vinden waar ze kunnen schuilen. Maar ze zijn niet de enige die dat willen in alle paniek en chaos.


De regie van de film Greenland lag in handen van Ric Roman Waugh, bekend van de misdaadfilm Shot Caller (2017) en de actiethriller Angel Has Fallen (2019) ook met Butler.

De rampenfilm moet op 11 juni in de Nederlandse bioscoop verschijnen, maar dan moet de huidige coronaramp wel eerst zijn overwonnen en de wereld uit zijn.

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dit lijkt me de topper van de afgelopen jaren worden!

Master Of Films

Avatar

De VVV van Groenland zal bijzonder blij zijn met deze promotie.

Frietgezicht

Avatar

Voor de liefhebbers van Godzilla : King of Monsters, Speed 2 : Cruise Control en wc papier met maar 1 of 2 lagen lijkt dit een aanrader.

Monojaxx

Avatar

Ziet er niet verkeerd uit, maar zal vast een flinterdun verhaaltje hebben en een mega dosis Amerikaanse zaadlösung. Lekker met een bak popcorn op de bank dus en verstand op zero.

Master Of Films

Avatar

Monojaxx "Lekker met een bak popcorn op de bank"
Chips is toch ook goed. Behalve die vieze bende van Pringels.

Monojaxx "dus en verstand op zero."
In mijn niet élitaire filmclub zeggen we verstand op min zero.

Monojaxx

Avatar

@MOF

Hé Meester der Films, hoe krijg jij die citaties in die grijze vlakken?

Master Of Films

Avatar

Nou ben ik op de hoogte gesteld dat ik alles beter weet. Echter als ik het aan je verklap, dan gaat Malloy waarschijnlijk weer een onzekerheid complexje krijgen door mijn intelligente superioriteit.
Integenstelling tot Malloy, help ik graag de medemens in deze barre grieperige tijden.

How to quote a quote
(quote=Monojaxx)tekst(/quote)
Vervang ( voor een [ en ) voor een ]

Monojaxx "tekst"

Monojaxx

Avatar

Ff oefenen nogSmiley face

Monojaxx

Avatar

@MOF

Gelukt! Thnx MOF!

Master of Films "Nou ben ik op de hoogte gesteld dat ik alles beter weet. Echter als ik het aan je verklap"

Master Of Films

Avatar

@MonoJaxxTheCoronaExpert
Bij deze weet jij nu ook alles beter Smiley face

Maikjax

Avatar

Tja tja Gerard Butler. In deze beste man heb ik een hele zware deuk opgelopen. In alles!! Hoe ik ik naar hem op keek, hoe mannelijk en hoe bruut hij was in de film 300. Er was geen grote strijder als hij!! Komt een jaar later P. S. I love you met Gerard Butler, what???? Heel mij kaartenhuis in Leonidas zakte in elkaar. Trauma's, verdriet, slapeloze nachten enz enz...... Maar geen medelijden ik heb mezelf bij elkaar geraapt en ga proberen deze film te kijken.

Moviemagic

Avatar

Butler heeft een paar rollen erg goed gedaan. Echter zijn er ook rollen die hij beter had kunnen overslaan. Geostorm was inderdaad een rampenfilm. Greenland zal ik niet snel in de bioscoop kijken of er moet wel een HEEEEEL overtuigende trailer komen maar dat betwijfel ik.

Civilian Supreme

Avatar

Vond Den of Thieves anders best een goede film en Angel has Fallen viel mij ontzettend mee. Iig beter dan ik had verwacht na de vele matige films waar hij in speelt.
Shot Caller van die regisseur vond ik ook behoorlijk goed dus ik kijk voorzichtig uit naar deze. Baccarin is ook een pluspunt.

Fluffer

Avatar

Deze ziet er toch wel stukken beter uit dan geostorm .

NieuwsFilm

meest populair