Script 'Star Wars: The Rise of Skywalker' belachelijk vaak herschreven

Scriptschrijver doet een boekje open.

Eind december verscheen dan de afronding van Star Wars: The Rise of Skywalker in de wereldwijde bioscoopzalen. Op basis van de wisselende ontvangst en de opbrengsten aan de bioscoopkassa's kan gezegd worden dat het niet datgene is geworden wat men ervan had gehoopt.

Nu blijkt dat het verhaal van de film heel vaak overhoop is gegooid. Scriptschrijver Chris Terrio, die het verhaal schreef met regisseur J.J. Abrams, zei het volgende tegen Business Insider.


"Ik heb nog nooit een film zo vaak herschreven als deze. Het was als een getij. Er was elke ochtend een nieuw script. Maar we bleven er gewoon mee doorgaan en dachten altijd dat het niet goed genoeg was. Dat het nooit goed genoeg zou zijn."

Veel 'sommige dingen' werkten niet
"'Het productieteam was zo goed om zich daarop aan te passen," voegde Terrio eraan toe.


"We corrigeerden de koers terwijl we bezig waren. We probeerden dingen, en sommige dingen werkten niet en sommige dingen waren niet ambitieus genoeg. Sommige dingen waren zelfs overdreven ambitieus. Sommige dingen waren te bescheiden, en andere weer te simpel. En sommige dingen waren te nostalgisch en sommige dingen kwamen uit het niets aanwaaien. Maar we vonden onze balans."



NieuwsFilm

meest populair