De First Order was wel heel bruut in 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Ze gingen achter de kinderen van helden aan.

Met de release van de film op thuismedia om de hoek, wordt er steeds meer informatie vrijgegeven over Star Wars: The Rise of Skywalker. Zo leren we vandaag dat de First Order wel heel gemeen bezig was ten aanzien van de Resistance.

In het boek The Art of Star Wars: The Rise of Skywalker lezen we dat de schurken heel hard te werk gingen om de Resistance tegen te werken. Dat gebeurde op een manier die zelfs voor deze schurken wel heel bruut is.

De kinderen
"De eerste mensen op wie de First Order zich richtte, waren de leiders van de oude Rebellion. Ze gingen achter hun kinderen aan," legde scenarist Chris Terrio uit. "Ze gingen achter de dochter van Lando aan. Ze gingen achter Ben Solo aan. Als je naar het bredere plan kijkt, dan is dat een begrijpelijk langetermijnplan."

In hetzelfde boek leren we dat Jannah inderdaad bedoeld was als de dochter van Lando Calrissian. Zij zou net als Finn slachtoffer zijn geweest van Project Resurrection, waarbinnen de First Order duizenden kinderen van heel het sterrenstelsel ontvoeren en heropvoeden als Stormtroopers.

NieuwsFilm

meest populair