'Jennifer Aniston vindt alleen thuis zijn niet bepaald een uitdaging'

'Jennifer Aniston vindt alleen thuis zijn niet bepaald een uitdaging'

"Het is net een soort droom."

Aangenaam binnen zitten, ervoor zorgend dat het coronavirus niet te veel mensen infecteert, is niet voor iedereen weggelegd. Buiten willen mensen het liefst de zon opzoeken, zeker nu het mooi weer is. Dat geldt echter niet voor iedereen, waaronder Friends-actrice Jennifer Aniston.

Eigenlijk vindt de 51-jarige Amerikaanse het wel fijn om thuis te zijn. Relaxen, schoonmaken en opruimen - Aniston komt er de dagen wel mee door. Samen met Jimmy Kimmel, die momenteel zijn tv-programma niet mag presenteren met een publiek erbij, praatte ze er online over.



Nachtmerrie
Aniston helderde haar gemak op: "Ik ben geboren met pleinvrees." Lekker alleen zijn is voor haar geen probleem dus. Echter ontkent ze niet dat de situatie verre van plezierig is. Hels eigenlijk.

"Het is net een soort droom," gaat de actrice verder. "Niet een droom. Het is uiteraard een nachtmerrie. Maar voor mij, persoonlijk, is het niet echt een uitdaging."

Bekijk de afbeeldingHetzelfde
Waar Aniston wel een probleem mee heeft is het nieuws. "Ik sta mezelf toe 's ochtends en 's avonds de berichten te lezen. En dat is dan genoeg. Het blijft continue hetzelfde."

Een nieuwe hobby lijkt overigens ook geboren te zijn: "De afwas doen," eindigt Aniston. "Want niet alleen ben je dus je serviesgoed aan het schoonmaken, ook was je, je handen."

NieuwsFilm

meest populair