Algemeen

Hoe gaat het eigenlijk met 'Star Trek 4'?

Lukt het een beetje, of gaan de ontwikkelingen niet zo voorspoedig?

door Jim Pedd om 20:29 in Algemeen
Hoe staat het er eigenlijk voor met Star Trek 4? We hebben al een tijdje niets meer gehoord over de release van de film. Daar is gelukkig vandaag componist Jeff Russo, die bevestigt dat hij gesprekken heeft gevoerd met Noah Hawley over hoe de film eruit zou moeten zien.

Russo sprak met ComicBook.com en onthulde dat hij al gesprekken heeft gehad met Hawley. "We hebben het gehad over hoe de film zou kunnen klinken, wat het kan worden en wat hij denkt." Maar: "er ligt nog niets vast. De film is nog in de maak en wordt nog steeds geschreven en er zijn veel stukken die nog op hun plaats moeten vallen. Dus wie weet wat er gaat gebeuren?"

Geen details
Helaas kon Russo nog geen details geven over de film zelf. "Je moet je voorstellen dat het gewoon twee artistieke mensen waren die het hadden over wat er allemaal mogelijk zou zijn voor een nieuwe Star Trek-film en wat je ermee zou kunnen doen."

De film is nog altijd in de maak, en heeft nog geen releasedatum gekregen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Ik ben bang dat Star Trek 4 met Chris Pine e.d. er niet meer komt.
En dat het straks gewoon een reboot wordt.

Maar ik zou nog heel graag eentje willen zien met die cast, ik vind die films geweldig. Beyond vind ik de minste van de 3, maar de eerste 2 behoren imo tot de beste sci-fi films die er zijn.

Master Of Films

Avatar

Precies Decepticon.
Er komt geen Star Trek 4 met Chris Pine, laat staan de rest van de huidige cast (die ook een salarisverhoging hebben gevraagd). De huidige cast is niet eens het probleem. Het probleem zit veel hoger op producers (zoals Alex Kurtzman) en cooperate (ViacomCBS) niveau.

GreenHornet

Avatar

Star Trek Next Gen. moeten ze maken.

Deadalus-SG

Avatar

Nee, nee.... niet rebooten, niet met TOS en ook niet met TNG.... ik wil neuwe verhalen, nieuwe personages... laat het maar even bij de series nu, Discovery en Picard vond ik beiden goed... ga daar maar even mee door en zoek daaruit eem goede basis voor een nieuwe filmreeks... Pine en vrienden mogen wegblijven, ook al vond ik het prima films, maar niet verder mee door gaan. Kelvin-universe mooi laten voor wat het is ....

Rohieth

Avatar

Jammer.
Had heel graag een reünie van vader en zoon willen zien. Maar die zal er dus nooit komen.

chefry1983

Avatar

Er staat niets vermeld over de vermeende Tarantino startrek film die misschien zou komen

NieuwsFilm

meest populair