Algemeen

Mark Hamill neemt emotioneel afscheid van 'Star Wars'

Hij bedankt vooral alle fans voor hun toewijding en steun.

door Jim Pedd om 10:01 in Algemeen
Mark Hamill is natuurlijk een van de meest herkenbare gezichten van het Star Wars-universum. Heel verrassend is het dus niet dat Hamill een afscheidsbrief heeft laten meeleveren met de Star Wars Skywalker Saga-boxset.

De acteur heeft die boodschap nu ook op Twitter geplaatst en eert in die brief ook acteurs Harrison Ford en Carrie Fisher. "Het is een buitengewone reis geweest," schrijft Hamill.

The Adventures of Luke
"In 1976, toen Carrie, Harrison en ik nog aan het testen waren voor onze rollen, heette het The Adventures of Luke, as taken from The Journal of the Whills, Saga I: The Star Wars en we hadden nooit kunnen weten dat wat voor ongelofelijke set aan avonturen deze obscure ruimtefilm zou lanceren, met nog eens acht hoofdstukken die daarmee het hele Skywalker-verhaal vertellen."

"Voor sommigen van jullie, begon deze reis samen met ons ruim 40 jaar geleden," ging hij verder. "Anderen hebben zich misschien tijdens de reis bij ons gevoegd," schreef Hamill. Hij laat weten erg dankbaar te zijn voor het enthousiasme en de toewijding van de fans aan het universum dat George Lucas al die decennia geleden bedacht.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Dit is de andere plottwist van Rise. Dat stond al gepland voordat Disney Lucasfilm heeft gekocht. Natuurlijk is dit te lezen in een toekomstige biografie waarin Mark vertelt dat Rey haar gele lightsaber toch maar heeft ingeruild heeft voor een paarse.

Artificialis

Avatar

Chrisselshizzel "oud nieuws van 3 dagen geleden"

Dat beschouw ik nog als vers nieuws.

NieuwsFilm

meest populair