Celebrity

Jake Gyllenhaal (Spider-Man) haalt bizar gerucht onderuit over foto's in zijn woning

Een lijstenmakerij beweert dat de acteur vol van zichzelf is.

door FilmTotaal om 12:01 in Celebrity
Spider-Man: Far from Home-acteur Jake Gyllenhaal wordt beschuldigd van narcisme door een lijstenmakerij. Another Man Magazine ging met de 39-jarige Amerikaan in gesprek en onthulde dat het verhaal rondgaat dat Gyllenhaal's woning vol hangt met foto's van hemzelf. Sfeervol legde hij een mogelijke verklaring voor.

Kattig vroeg Gyllenhaal zich eerst af waarom mensen interesse tonen in zo'n "onzinnig verhaal", daarna doodde hij het mysterie. "Ik kan gerust zeggen dat ik geen ingelijste foto's van mezelf in mijn appartement heb hangen."


Iets anders
Amusant ging de acteur verder: "Ik heb een productiekantoor en daar hangen posters van mijn films. Sommige mensen kunnen dat vreemd vinden, maar dat is wat er gebeurt. En ik neem aan dat toen ze ingelijst werden, iemand dat opviel. Er is geen andere mogelijkheid dat het iets anders is."

Vernietigen
Gyllenhaal is verre van beledigd. "Ik ben een grote knul. Mensen schrijven graag dingen. De waarheid is, je kan dat niet tegenhouden. Ik geloof heilig dat creëren moeilijker is dan vernietigen. Het is allemaal nonsens. En zoals ik zei, ik denk eigenlijk niet dat dit iemand wat kan schelen."

NieuwsFilm

meest populair