Celebrity

Bizar: Ezra Miller (The Flash) wurgt opdringerige fan

De acteur kreeg het aan de stok met een groep 'opdringerige fans'.

door FilmTotaal om 12:17 in Celebrity
Ezra Miller (Fantastic Beasts, Justice League) heeft een vrouw bij de keel gegrepen bij een bar in Reykjavik, IJsland. Een video van deze schokkende aanval gaat momenteel viral op social media. Wat is er precies voorgevallen?

In de slechts zeven seconden durende video is te zien hoe Ezra Miller (27) een vrouwelijke fan wurgt en op de grond duwt nadat hij aan haar vraagt of 'ze wil vechten'. Hoewel het lijkt alsof de vrouw zijn vraag als grap interpreteert, ziet Miller dat duidelijk anders, want hij valt haar behoorlijk hard aan. Dat is ook te horen aan de schrikreacties van omstanders.

Opdringerige fans
Hoewel het volledige verhaal niet bekend is, doet het gerucht de ronde dat Miller door het slachtoffer en haar vrienden zou zijn benaderd in een bar. Daar schijnen deze 'fans' zich nogal opdringerig te hebben gedragen, waarna een woordenwisseling ontstond die steeds verder escaleerde. Uiteindelijk zijn beide partijen het pand uitgezet.

Een medewerker van de desbetreffende bar heeft dat tegenover diverse media bevestigd. De vrouw schijnt aangifte te hebben gedaan tegen Miller. De acteur heeft zelf nog niet gereageerd op het voorval.NieuwsFilm

meest populair