Nieuwe 'Star Wars'-film van 2022 geraakt door coronavirus?

Nieuwe 'Star Wars'-film van 2022 geraakt door coronavirus?

Of heeft de film nergens last van.

Mocht je je zorgen maken over de eerstvolgende Star Wars-film, dan hebben we goed nieuws voor je. Het lijkt er vooralsnog niet op dat de eerste film die Disney wil uitbrengen na afronding van de Skywalker-saga vertraagd raakt door het coronavirus.

Heel veel films zijn flink vertraagd, opnames liggen stil en daardoor raken schema's volledig in de war. Disney heeft vorige week zelfs een compleet vernieuwde releasekalender gepubliceerd waaruit blijkt dat heel veel films op een later moment uitkomen.

Star Wars-franchise
Vertraging lijkt vooralsnog de nieuwste Star Wars-film niet te treffen. Het gaat om het project dat voor 16 december 2022 gepland stond en gemaakt werd door Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss. Zij vertrokken in oktober 2019 van het project om zich te richten op hun werk voor Netflix.

Het is nu dan ook niet zeker wat Lucasfilm gepland heeft voor de film. Sterker nog, er is eigenlijk vrijwel niets bekend over de toekomst van de filmreeks. We weten wel dat het om een film gaat buiten de Skywalker-saga en een nieuw tijdperk in het universum.

NieuwsFilm

meest populair