Algemeen

Nieuwe 'Star Wars'-film van 2022 geraakt door coronavirus?

Of heeft de film nergens last van.

door Jim Pedd om 06:41 in Algemeen
Mocht je je zorgen maken over de eerstvolgende Star Wars-film, dan hebben we goed nieuws voor je. Het lijkt er vooralsnog niet op dat de eerste film die Disney wil uitbrengen na afronding van de Skywalker-saga vertraagd raakt door het coronavirus.

Heel veel films zijn flink vertraagd, opnames liggen stil en daardoor raken schema's volledig in de war. Disney heeft vorige week zelfs een compleet vernieuwde releasekalender gepubliceerd waaruit blijkt dat heel veel films op een later moment uitkomen.

Star Wars-franchise
Vertraging lijkt vooralsnog de nieuwste Star Wars-film niet te treffen. Het gaat om het project dat voor 16 december 2022 gepland stond en gemaakt werd door Game of Thrones-showrunners David Benioff en D.B. Weiss. Zij vertrokken in oktober 2019 van het project om zich te richten op hun werk voor Netflix.

Het is nu dan ook niet zeker wat Lucasfilm gepland heeft voor de film. Sterker nog, er is eigenlijk vrijwel niets bekend over de toekomst van de filmreeks. We weten wel dat het om een film gaat buiten de Skywalker-saga en een nieuw tijdperk in het universum.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

milo007

Avatar

Kvond Benioff en Weiss sowieso overrated. De boeken vn Martin volgen dat kan iedereen, maar wnr ze zelf een einde moeten verzinnen, ho maar. Dus mss toch nog hoop voor de nieuwe film.

TwinsA

Avatar

Dat is al oud nieuws...

GreenHornet

Avatar

Corona is pas paar maanden is geen oud nieuws

Oorworm

Avatar

De vertraging staat hopelijk gelijk aan: meer tijd voor een beter script, beter uitgedachte scenes en een check met een kleine groep hardcore-fans

NieuwsFilm

meest populair