John Cusack & Woody Harrelson denken dat het 5G-netwerk corona-slachtoffers maakt

John Cusack & Woody Harrelson denken dat het 5G-netwerk corona-slachtoffers maakt

Belachelijk of logisch?

Een samenzweringstheorie rond het coronavirus begint zo heftig te worden dat zelfs filmacteurs er nu achter staan. Nieuwsbronnen hebben gemeld dat zowel Woody Harrelson als John Cusack berichten op sociale media hebben geplaatst waarin ze de stelling steunen dat het 5G-netwerk verantwoordelijk is voor de slachtoffers van het virus.

Beide mannen hebben inmiddels hun bericht verwijderd. Het verhaal gaat al langer rond dat het supersnelle mobiele netwerk levensgevaarlijke stralingen veroorzaakt omdat er meer antennes voor nodig zijn dan bijvoorbeeld 4G. Dit zou ons afweersysteem verzwakken.

Bekijk de afbeelding
Schapen
De 53-jarige Cusack schreef volgens de New York Post: "Het zal bewezen worden dat 5G zeer, zeer slecht is voor de gezondheid van mensen. Ik heb bronnen in de wetenschappelijke en medische gemeenschap."

Niet alle volgers van de acteurs geloofden wat hij zei en reageerden met tegenreacties. Daar zag Cusack blijkbaar geen toekomst in, die al snel deze mensen "domme, klote schapen" noemde.

Bekijk de afbeeldingInteressant
Harrelson had een reportage van ene dokter Martin Pall geplaatst. Daarbij vertelde de 58-jarige Amerikaan: "Veel van mijn vrienden hebben het over de negatieve gevolgen van 5G. Mijn vriend Camilla stuurde dit vandaag naar me toe. En hoewel ik het niet helemaal nagetrokken heb, vind ik het erg interessant."

Ook zijn verslag kwam niet helemaal goed aan, omdat sommige volgers op de hoogte zijn van Pall. Volgens de wetenschapper worden bosbranden en zelfmoorden door mobiele telefoons veroorzaakt en zou de aanwezigheid van het 5G-netwerk in China het verspreiden van COVID-19 hebben bekrachtigd.

NieuwsFilm

meest populair