3 keiharde misdaadfilms die nu gewoon op Netflix staan

3 keiharde misdaadfilms die nu gewoon op Netflix staan

Veel grote misdaadfilms op Netflix.

Dol op gangsters en andere misdadigers? Dan houd je vast van onderstaande tips. Het zijn drie misdaadfilms die gewoon op Netflix staan. Laat op de gebruikelijke plaats weten welke andere misdaadfilm je mist en wat je van de tips vindt.

The Departed (2006)

Regie: Martin Scorsese | Hoofdrollen: Leonardo DiCaprio, Matt Damon en Jack Nicholson

Deze topper van Martin Scorsese won uiteraard de Oscar voor Beste film. Met rollen voor vele grote namen zie je hoe de gangster Frank Costello via een van zijn hulpjes infiltreert bij de politie van Boston. Daartegenover staat een undercoveragent die juist Costello voor zich probeert te winnen. Direct aanzetten en direct genieten!



Blow (2001)

Regie: Ted Demme | Hoofdrollen: Johnny Depp, Penélope Cruz en Franka Potente

Deze misschien iets kleinere misdaadfilm heeft rollen voor Johnny Depp en Penélope Cruz en richt zich op een jonge ambitieuze man die start met het handelen in drugs. Na wat tegenslagen weet hij uit te groeien tot één van de grootste dealers in de cocaïnemarkt. Prima drugsfilm die je ook meeneemt naar Colombia.



Sicario (2015)

Regie: Denis Villeneuve | Hoofdrollen: Emily Blunt, Josh Brolin en Benicio Del Toro

Waar Heat in de jaren 90 opviel als stevige misdaadthriller deed Denis Villeneuve's Sicario dat een paar jaar geleden. De film zet de grauwe wereld van drugshandel en mensensmokkel pakkend en stevig neer, met prachtrollen van Emily Blunt, Josh Brolin en zeker Benicio Del Toro. Het mindere, maar zeker niet onaardige vervolg Sicario: Day of the Soldado staat helaas niet op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair