Algemeen

Bean in en als The Hitcher

door FilmTotaal op 01.06.2006 om 09:49 in Algemeen
Sophia Bush was al eerder vastgelegd voor de vrouwelijke hoofdrol in de remake van The Hitcher uit 1986, inmiddels is ook bekend wie de lifter, in het origineel een rol van Rutger Hauer, gaat spelen: Sean Bean (The Lord of the Rings). Eén hoofdrol staat nu nog open, en dat is de wederhelft van Bush; in tegenstelling tot het origineel krijgt de lifter geen lift van een enkele persoon maar van een ruziënd stel.

The Hitcher wordt geregisseerd door de voormalige videoclipregisseur Dave Meyers, geproduceerd door onder andere Michael Bay, en staat in de planning voor 2007.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Thiver

Avatar

Goed nieuws wel, Bean lijkt me wel een geschikte opvolger voor Hauer. Alleen wel jammer dat hij steeds maar in de slechteriken-hoek blijft zitten. Ik zat gisteren met twee vrienden Silent Hill (al is dat juist een film waarin hij geen baddie speelt) te kijken, en toen hadden we het er even over. 'Tja, op een gegeven moment wordt het je wel duidelijk: er is iets mis én Sean Bean is er. Nou, dan weet je het wel weer!' :D

Deweb

Avatar

Ik weet niet waarom, maar ik heb Bean altijd al als de lifter in mijn hoofd gehad.

Hij heeft trouwens ook goodguys gespeelt, zoals in "tom and thomas" en ik heb ooit een film gezien waarin hij als klusjesman bij een discotheek aan de slag ging en zo in een wereld vol complotten en aanslagen terecht kwam.

denxsation

Avatar

Haha ik dacht Mr. Bean.. :E

Mister Monkeyman

Avatar

denxsation "haha ik dacht Mr. Bean.. :E"


Ik ook :P

The_Dude2006

Avatar

Sean Bean die man die in 80% van de films waarin hij komt opdraven het einde niet haalt of door te sterven (LOTR) of door weggestuurd te worden (Ronin).
Verder wel een aardige acteur.

NieuwsFilm

meest populair