'Star Trek: Discovery' gaat een film krijgen!

Eindelijk komen er weer films in de Star Trek-franchise die verbonden zijn aan de series.

Ondanks het coronavirus, zou er hard gewerkt worden aan een film rond de USS Discovery. Dat meldt The Geeks WorldWide op basis van bronnen binnen ViacomCBS.

Star Trek: Discovery was de eerste serie die in de Star Trek-franchise verscheen in jaren. De serie was een succes en krijgt naar verluidt een spin-off, en er is zelfs al een tweede Trek-serie in de maak. Heel lang was het voor CBS niet mogelijk om daar films over te maken, zoals vroeger in de franchise wel gebeurde, maar nu wel.

Films op komst
Dankzij de samenvoeging van Viacom en CBS, horen de film- én televisierechten op de franchise nu bij elkaar. Daardoor is het weer mogelijk om films te maken rond de televisieseries, wat eerder niet kon. De eerste serie die dan ergens toe gaat leiden schijnt Discovery te zijn.

The GWW meldt op basis van bronnen binnen ViacomCBS dat de film een budget krijgt van rond de 60 tot 80 miljoen dollar. Deze wordt dus niet ontzettend duur, wat deels kan door de sets van de serie te gebruiken. De opnames zouden ook al snel van start gaan, namelijk op het moment dat we van de coronacrisis af zijn.

NieuwsFilm

meest populair