3 zenuwslopende thrillers die nu gewoon op Netflix staan!

3 zenuwslopende thrillers die nu gewoon op Netflix staan!

Spanning en sensatie op streaming.

Er staan toch best veel goede films op Netflix, zeker als het gaat om onvervalste zenuwslopende thrillers. Hieronder drie tips voor vanavond, of misschien een ander rustig moment!

You Were Never Really Here (2017)

Regie: Lynne Ramsay | Hoofdrollen: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov en Alessandro Nivola

Deze kleine, maar sterk ontvangen dramafilm / thriller komt van Lynne Ramsay (We Need to Talk about Kevin) en heeft Joker-acteur Joaquin Phoenix in de hoofdrol. De twee namen wonnen de hoofdprijzen in Cannes. Een dikker aanrader!

In You Were Never Really Here ontmoet je Joe, een beschadigde oorlogsveteraan met een schimmig verleden. Hij aanvaardt een opdracht om de ontvoerde dochter van een politicus terug te vinden. Hij vindt haar in een bordeel, maar dit levert een hoop problemen op vol geweld en corruptie. Er staat hem één ding te doen: wraak!



The Clovehitch Killer (2018)

Regie: Duncan Skiles | Hoofdrollen: Dylan McDermott, Charlie Plummer en Samantha Mathis

Ook zeker niet de grootste release, maar wel een vermakelijke film met een aantal bekende namen, geregisseerd door Duncan Skiles. Ondanks dat er wel wat opmerkingen zijn, bouwt deze film op gevoel de spanning op en niet direct op actie.

In The Clovehitch Killer werkt de tiener Tyler vrijwillig bij de lokale kerk in een rustig dorpje. Tien jaar eerder werden daar nog vrouwen gemarteld en vermoord teruggevonden. De dader met de bijnaam Clovehitch is nooit gevonden, maar nadat Tyler beelden vindt die met de moorden te maken hebben, zou dat zomaar kunnen veranderen.



Zodiac (2007)

Regie: David Fincher | Hoofdrollen: Jake Gyllenhaal, Robert Downey Jr. en Mark Ruffalo

Filmmaker David Fincher maakte jarenlang prachtige en ijzersterke thrillers. Zodiac baseerde hij op het gelijknamige boek van Robert Graysmith. Met grote namen als Robert Downey Jr. en Jake Gyllenhaal is dit nog steeds een zeer hooggewaardeerde titel in het genre.

In Zodiac zie je het waargebeurde verhaal van een seriemoordenaar die in de jaren 60 actief was in San Francisco. De moordenaar werd nooit gepakt, maar gaf wel hints die hij achterliet bij zijn slachtoffers.



NieuwsFilm

meest populair