Ricky Gervais: Bekendheden in villa's moeten niet zo zeuren!

Ricky Gervais: Bekendheden in villa's moeten niet zo zeuren!

"Zodra dit voorbij is wil ik nooit meer iemand over de verzorgingsstaat horen jammeren."

Ricky Gervais, die absoluut geen probleem heeft met het uiten van zijn meningen, heeft rijke bekendheden de volle laag gegeven gedurende deze corona-periode. De 58-jarige komiek vindt dat er te veel geklaagd wordt over het thuisblijven. Zeker door kapitaalkrachtige beroemdheden.

De Brit sprak erover met het Engelse The Sun vanuit zijn woning. Figuren zoals Ellen DeGeneres en zanger Sam Smith zouden krampachtige inzinkingen hebben gekregen. De één vindt haar woning meer op een gevangenis lijken, de ander barstte in tranen uit. Nonsens, vindt Gervais.

Bekijk de afbeelding
Portiers
"Ik zie mensen klagen dat ze in een villa zitten met een zwembad," begint de grappenmaker. "En, weet je, om eerlijk te zijn wil er niets over horen. Zodra dit voorbij is wil ik nooit meer iemand over de verzorgingsstaat horen jammeren. Of over verpleegsters. En portiers."

Onzelfzuchtig
De acteur, die in een hard zwoegende familie is opgegroeid, deelde niet enkel klappen uit. Gervais nam ook de tijd om alle ziekenhuismedewerkers en andere mensen in de zorg twee duimen omhoog te geven.

"Die mensen draaien diensten van 14 uur en klagen niet," eindigt hij. "Ze dragen continu maskers, lopen allerlei wonden en pijnlijke plekken op, nadat ze hun eigen gezondheid en die van hun families onzelfzuchtig riskeren."

NieuwsFilm

meest populair