Wil jij meer 'Star Wars' met Rey na 'The Rise of Skywalker'?

Wil jij meer 'Star Wars' met Rey na 'The Rise of Skywalker'?

Ze is het hoofdfiguur in de vervolgtrilogie.

Afgelopen december werd met Star Wars: The Rise of Skywalker een punt gezet achter de negendelige Skywalker Saga. Het hoofdfiguur uit de vervolgtrilogie was overduidelijk Rey, de rol van Daisy Ridley. Hieronder de poll met de vraag: wil jij meer Star Wars met Rey?

In dit artikel vind je SPOILERS uit The Rise of Skywalker, dus let op! De delen The Force Awakens en The Last Jedi laten nog maar weinig los over de functie van Rey in het verhaal. De force is al snel bij haar aanwezig en vrij rap weet ze om te gang met een lichtzwaard. In The Rise of Skywalker komen de echte antwoorden.

Meer Star Wars met Rey?
In Episode IX wordt duidelijk dat Rey een kleinkind is van Ian McDiarmids Palpatine. Ondanks dat opa Palpatine graag zijn kleindochter de boel ziet voortzetten, wordt hij verslagen nadat Rey het licht ziet. Niet veel later stelt ze zich voor als Rey Skywalker. Want ja, iedereen kan een Skywalker zijn!


Nu is de vraag of we ooit nog eens wat van Rey gaan terugzien. Krijgt ze een eigen solofilm, komt er nog een soort van vervolgtrilogie, komt er een serie? Er zijn vele mogelijkheden, aangezien Rey nu het 'Star Wars'-universum binnenstapt als een ervaren Jedi.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair