Netflix deelt eerste trailer mystery-thriller 'Dangerous Lies'

Netflix deelt eerste trailer mystery-thriller 'Dangerous Lies'

De film is vanaf 30 april te streamen.

Netflix heeft onderstaande trailer online gezet van Dangerous Lies, een mysterieuze nieuwe thriller waarin een verzorgster compleet onverwacht het fortuin erft van een rijke man waar ze pas sinds kort voor werkte. Vanaf dat moment komt ze terecht in een web van bedrog en moord en kan ze niemand meer vertrouwen.


Nadat ze haar baan als serveerster kwijt is, gaat Katie aan de slag als de verzorgster van een rijke oude man op zijn imposante landgoed in Chicago. De twee krijgen een hechte band, maar wanneer de man onverwacht overlijdt en Katie alles erft, komen zij en haar man Adam terecht in een complex web van leugens, bedrog en zelfs moord. Als Katie dit überhaupt overleeft, moet ze ieders motieven in twijfel trekken, zelfs die van de mensen waarvan ze houdt.

Cast & crew
Dangerous Lies is het speelfilmdebuut van regisseur Michael Scott. Katie wordt gespeeld door Camila Mendes, bekend van de Netflix-serie Riverdale, en de rest van de cast bestaat uit Jessie T. Usher, Jamie Chung, Cam Gigandet, Sasha Alexander en Elliott Gould.

De film, waarvan het scenario werd geschreven door David Golden, is vanaf 30 april te zien op Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair