Bekijk de nieuwe trailer voor Disney+ Original 'Artemis Fowl'

Bekijk de nieuwe trailer voor Disney+ Original 'Artemis Fowl'

En we weten vanaf wanneer de film te streamen is!

Het nieuwe aanbod van Disney+ valt soms misschien een beetje tegen. De output is vooral beperkt tot series die leuk zijn voor het hele gezin, maar de echte knallers laten nog even op zich wachten (denk aan de nieuwe Star Wars-series en de aanstaande MCU-shows).

Gelukkig was er kortgeleden het interessante bericht dat er geen bioscooprelease meer zou komen voor Artemis Fowl. Die film komt nu exclusief uit op Disney+ en daarvoor is vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven. We hoeven, zo blijkt nu, niet eens meer zo heel lang op de release te wachten.

12 juni!
De film zou eigenlijk in augustus 2019 in première gaan. De release werd flink uitgesteld naar begin juni en is nu nog iets opgeschoven. Nu staat Artemis Fowl gepland voor release op 12 juni. In het kader daarvan is nu een trailer vrijgegeven die ook de datum onthult. Hieronder de trailer!




Waarschijnlijk hoopt Disney een franchise te kunnen bouwen rond het materiaal. De film is gebaseerd op het eerste van acht boeken rond Artemis Fowl, een jonge crimineel die de jacht opent op een geheim genootschap van feeën om zijn vermiste vader te zoeken.

NieuwsFilm

meest populair