Nieuwe film 'The Starling' met Melissa McCarthy gaat naar Netflix

Nieuwe film 'The Starling' met Melissa McCarthy gaat naar Netflix

McCarthy wordt in de film vergezeld door acteurs als Chris O'Dowd en Kevin Kline.

Na de interesse te hebben gewekt bij alle grote filmstudio's in Hollywood middels het script en een promo-video van vier minuten, hebben Melissa McCarthy en regisseur Ted Melfi de rechten van hun dramafilm The Starling voor ruim 20 miljoen dollar aan Netflix verkocht. Deadline weet dit vandaag te melden.

Het script van de comedy werd geschreven door Matt Harris en gaat over een getrouwd koppel dat te kampen krijgt met een verschrikkelijke tragedie. Als de man (Chris O'Dowd) besluit om op een andere locatie te gaan rouwen, blijft zijn vrouw Lily Maynard (McCarthy) achter om hun tuin te onderhouden. Het probleem: een enorme spreeuw heeft nabij onderdak gezocht en maakt Lily al snel het leven zuur. Op advies van een psychiater doet Lily er nu alles aan om de spreeuw uit haar leven te verjagen.

Getalenteerde ondersteuning
McCarthy en O'Dowd worden in de film ondersteund door o.a. Timothy Olyphant en Kevin Kline. Het is nog onbekend welke rol Olyphant zal spelen, maar Kline zal te zien zijn als de eerder genoemde psychiater.

De film werd in augustus en september 2019 gefilmd en gefinancierd door Limelight. Omdat de bioscopen voorlopig niet open zullen gaan, lijkt Netflix gretig alle films op te komen die ze kunnen gebruiken om andere, gestaakte projecten te compenseren.

NieuwsFilm

meest populair