'Mila Kunis & Ashton Kutcher willen de wereld redden'

'Mila Kunis & Ashton Kutcher willen de wereld redden'

Een glaasje wijn zag er nog nooit zo lekker uit.

Je steentje bijdragen aan het stoppen van de corona-crisis is een stuk makkelijker en smakelijker geworden. Acteurskoppel Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben een zogeheten quarantaine-wijn aangekondigd waarmee ze diverse hulpacties steunen.

Via sociale media maakte het tweetal het nieuws bekend. Zie hun mededeling en video beneden. Ze leggen uit dat de volledige opbrengst naar goede doelen zal gaan. "Deze hebben wij voor jullie nagetrokken," vertelt Kunis. "We zijn zo trots op ze gedurende deze tijd."


Etiket
Kunis (36 jaar) en Kutcher (42 jaar) hebben de quarantaine-wijn gemaakt in samenwerking met Nocking Point Wines en Battle Creek Vineyards. Op de website van de eerstgenoemde onderneming kom je erachter hoe de actie ontstaan is.

Het is de bedoeling dat kopers ook reclame maken voor de campagne. Op de wijn, een Oregon Pinot Noir, zit een simpel etiket waarop je een boodschap kan schrijven. De tortelduifjes hopen dat wijnliefhebbers daarna via sociale media van zich laten horen. De kosten? Zo'n 50 dollar voor twee flessen.

NieuwsFilm

meest populair