Humor! Hugh Jackman en Ryan Reynolds begraven de strijdbijl

Humor! Hugh Jackman en Ryan Reynolds begraven de strijdbijl

Het ging zo lekker tussen de twee!

Ongeveer een jaar geleden besloten Hugh Jackman en Ryan Reynolds een wapenstilstand te sluiten in hun langlopend conflict. Maar dat bleef niet overeind en nu probeert het duo het nog eens.

De twee hebben al jaren een soort conflict (dat heel positief is natuurlijk). Afgelopen maart doneerden Reynolds en zijn echtgenote Blake Lively 1 miljoen dollar voor de bestrijding van het coronavirus. Reynolds gaf ook een nepnummer vrij dat van Jackman zou zijn.

Niet veel later sloeg Reynolds nog eens toe, toen Jackman 24 jaar huwelijk vierde met zijn vrouw Deborra-lee Furness. Hij plaatste een mooi bericht op Instagram om dat te vieren, waarop Reynolds reageerde met: "Hou vol, Deb!"

Maar ook Jackman doet zo nu en dan iets gemeens. Zo lekte hij per ongeluk een video waarin hij negatieve dingen vertelde over Reynolds. En maakte hij hem belachelijk toen hij de Sexiest Man Alive werd. Toen een fan het gezicht van Jackman op dat van Reynolds had geplakt op een poster, grapte Jackman nog dat die er zo veel beter uit zag.

Maar nu is het dus voorlopig even opgelost:



NieuwsFilm

meest populair