Bekijk hier een goede foto van de verrotte Palpatine uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

Bekijk hier een goede foto van de verrotte Palpatine uit 'Star Wars: The Rise of Skywalker'

De superschurk keerde terug in TROS en ziet er niet heel fris uit.

Star Wars: The Rise of Skywalker omvatte de terugkeer van de iconische slechterik Palpatine. Hoe hij precies terug kon keren werd nooit duidelijk gemaakt en wekregen ook geen supergoede blik op de beste man in de film.

Een nieuwe foto brengt daar dan eindelijk verandering in. Op onderstaand beeld zie je de misvormde schurk, compleet met de machines die hem duidelijk in leven moeten houden.

Bekijk de afbeelding
In leven houden
Dankzij het boek van TROS weten we hoe Palpatine in leven gehouden werd. Hij bleek al jaren een kloonlichaam te hebben dat klaar lag op Exegol om zijn geest te accepteren. Dat betekent dat toen Palpatine gedood werd door Darth Vader, zijn geest meteen ontsnapte en in het kloonlichaam terecht kwam.

Maar dat lichaam kon de extreme kracht niet aan en begon daarom al snel te verrotten. Met bovenstaand beeld en de vele misvormingen die we kunnen zien als gevolg. Palpatine was bijvoorbeeld blind en zijn handen waren helemaal verrot geraakt. Daarom zocht hij ook een nieuw lichaam om zijn geest naartoe te brengen en was hij blij met zijn nieuwe kracht aan het eind van TROS.

NieuwsFilm

meest populair