Algemeen

Animatiefilm 'Scoob!' gaat direct naar Video On Demand

In navolging op 'Trolls'-sequel

door Niels van Arkel om 15:47 in Algemeen
Nu de bioscopen over (bijna) de gehele wereld gesloten zijn, hebben filmstudio's het moeilijk: De film uitstellen om alsnog in de bioscopen uit te brengen, of direct naar een on-demand videodienst?

Warner Bros. kiest voor de animatiefilm Scoob! voor de tweede optie. Hierin volgt de film het voorbeeld van onder andere Trolls: World Tour, die het prima deed op die manier.

Statement
Warner Bros. CEO Ann Sarnoff kwam hiermee als volgt naar buiten: "Terwijl we allemaal heel graag de bioscopen weer open willen om daarin onze films te vertonen, moeten we nieuwe manieren verkennen om onze films aan het publiek te vertonen."

"We weten dat het publiek heel veel zin heeft om Scoob! te gaan kijken. We zijn dan ook blij dat we deze feel-good familiefilm bij de mensen thuis kunnen vertonen."

Plot
In de film van regisseur Tony Cervone worden Scooby en de gang geconfronteerd met hun meest uitdagende mysterie ooit: een complot om de spookhond Cerberus op de Aarde los te laten.

In een race tegen de klok om deze 'dogpocalyps' te stoppen, ontdekt de bende dat Scooby een grotere rol in het universum heeft dan ooit iemand had kunnen bedenken.Op 15 mei kunnen de Amerikanen Scoob thuis kijken. Of dat voor het Europese continent ook geldt, is nog niet bekend.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rich Art

Avatar

Lijkt me slim om dat tegelijk te doen om downloaders niet teveel in de hand te spelen...

suicide squad lid

Avatar

jammer had graag deze film op het grote scherm gezien

NieuwsFilm

meest populair