Mr. Blond uit 'Reservoir Dogs' is terug en snijdt weer oren af

Mr. Blond uit 'Reservoir Dogs' is terug en snijdt weer oren af

Na vele jaren laat Mr. Blond weer van zich horen.

Met Reservoir Dogs uit 1992 wist regisseur Quentin Tarantino gelijk vele filmliefhebbers aan zich te binden. In de film zagen we onder meer acteur Michael Madsen (Piranhaconda, Croc, Free Willy) en nu is zijn Mr. Blonde terug, met een bikkelharde en bloederige boodschap!

Om #StayHome #StaySafe kracht bij te zetten maakte Madsen een toch best gewelddadige video. Uiteraard vooral grappig bedoeld, zeker voor de Reservoir Dogs-fans. En hij koos voor een bijpassend muziekje, namelijk Stuck In The Middle van Stealers Wheel!


In de video zien we hoe hij de oren van zijn gezinsleden heeft afgesneden, vermoedelijk omdat ze niet hebben geluisterd naar de boodschap om vooral binnen te blijven. Daarna zien we Madsen even als een soort van StayHome-versie van Mr. Blonde, in pyjamabroek.

Clip uit Reservoir Dogs
Hoe vond jij Reservoir Dogs eigenlijk? Of heb jij deze nog nooit gezien? Als je van een lekkere stevige misdaadfilm houdt dan is deze zeker aan te raden. Volgens velen is Reservoir Dogs nog altijd een van de beste films van QT.



NieuwsFilm

meest populair