Stalker laat pakketje achter voor Kate Beckinsale

Stalker laat pakketje achter voor Kate Beckinsale

Niet de eerste keer dat de actrice problemen heeft met een obsessieve achtervolger.

Na jarenlang gevolgd te worden door een stalker was het dit weekend weer raak voor Kate Beckinsale. The Daily Mail heeft foto's online geplaatst, hier te zien. Naar verluidt was haar huis in Brentwood, Los Angeles benaderd door een persoon die vervolgens een rugzak achterliet.

Wat erin zit is momenteel niet bekendgemaakt. De 46-jarige Engelse belde zaterdag de politie toen ze de situatie niet vertrouwde. Meerdere agenten schoten te hulp, zoals te zien op de afbeeldingen. Ze zouden met één persoon hebben gesproken die in de buurt was. Of het ook de schuldige was is nog onbekend.

Bekijk de afbeelding
Lastigvallen
Roddelwebsites vermoeden dat het weer om Terry Lee Repp gaat. De één jaar oudere Amerikaan zit al sinds 2016 achter Beckinsale aan. Tijdens een evenement in Salt Lake City was Repp zo dichtbij gekomen dat hij de actrice kon aanraken.

Helaas maakte de obsessieve achtervolger ook gebruik van de situatie om haar bang te maken. Hij zou hebben gezegd dat hij haar wilde neersteken. Een jaar later, in 2017, zocht hij de actrice weer op tijdens een Comic Con. Toen werd Repp gearresteerd. Volgens de politie reist hij continue het land af met de bedoeling Beckinsale lastig te vallen.

NieuwsFilm

meest populair